potřebuju vyměnit gufera na klikovce ,možná na převodovce,chtěl bych se zeptat kdo má jakou zkušenost s HP2Moto v Sedlištích u Ostravy a Cartec Ostrava,díkes
Hp2 je Famoza? Myslím teda Petr? Takový tmavý podsaditý chlapík? Kdysi jsme byli velcí kamarádi a myslím že je to šikovný chlap. Velmi často tam jezdí zdejší Rop.A Ostravský Car tec je myslím absolutně bez problémů, když jsem ještě nebral díly od Ježka, byli vždy ochotní. Občas tam zajedu někomu přehrát soft (teď jsem dával vyhřívané hefty) a po domluvě na počkání. Obrať se na pana
Pavel Vrkoč
Vedoucí servisu, technik IT
Vždy dobrá komunikace.
A pak je tu ještě Waltr :-))))
Ne myslím že Technicky vyjdou oba dobře a finančně (jaksi logicky Famoza)
Ale podle mě na dotaz nacení.
No CarTec Ostrava je naprostá katastrofa. Kamarád tam měl 12GSA 2010. Komunikace otřesná, základní neznalosti, atd. Co nevyčtou z diagnostiky tak nezjistí.
Dobré asi tak na výměnu oleje, pokud trváš na razítku v servisce.
Svoji mašinu bych si tam nikdy nedal - nehledě na cenu.
A moje teta tam měla od jejího souseda bráchu, a ten říká že OK.
Tak nevím. Já tam nejezdím servisovat, to si dělám sám, jezdím přehrát soft, a komunikace viz. výše. I když je fakt, že někdo loni psal že objednán na termín za tři týdny. Jo a vlastně Thymalus měl problém že neuměli vyřadit snímač tlaku. Takže ta tvá teta , nebo kdo nemusí kecat. Za mě bez problémů.
Tak to máš ím pádem jasné. Famoza...tak ho pozdrav od Waltra (ale buď od něj raději dál, asi něco hodí)
Waltr napsal:
Tak nevím. Já tam nejezdím servisovat, to si dělám sám, jezdím přehrát soft, a komunikace viz. výše. I když je fakt, že někdo loni psal že objednán na termín za tři týdny. Jo a vlastně Thymalus měl problém že neuměli vyřadit snímač tlaku. Takže ta tvá teta , nebo kdo nemusí kecat. Za mě bez problémů.
Tak to máš ím pádem jasné. Famoza...tak ho pozdrav od Waltra (ale buď od něj raději dál, asi něco hodí)
Není to jedna teta povídala. Jednak to mám ze zaručeného zdroje, navíc některým událostem jsem byl přímý účastník.
Aspoň že některé věci nakonec neúčtovali, když na nic nepřišli (diagnostika). Jinak ale odborná znalost na nule (u problémů které tam byly).
Waltr napsal:
Není to jedna teta povídala. Jednak to mám ze zaručeného zdroje, navíc některým událostem jsem byl přímý účastník.
Aspoň že některé věci nakonec neúčtovali, když na nic nepřišli (diagnostika). Jinak ale odborná znalost na nule (u problémů které tam byly).
co se týče těch znalostí,tak po telefonátu kdy se mě vyptávali na různé technické věci ohledně prolínajících gufer od klikovky nebo převodovky,tak to nebude asi žádná sláva,no nevím jak to je,moc důvěry to nepřidalo a s cenou asi 6000 ,mi to příjdde ujeté trochu:-))
Zas tak často tam nejezdím, 8kilo to nepotřebuje Problém u něho je s časem, určitě práci odvádí poctivě. Za sebe můžu doporučit i na daleko složitější opravy.
https://www.zonerama.com/rop1
Waltře - problém byl jen na začátku, když jsem jim řekl, že v brně to vyřadit umí, tak si zjistili jak a pak to šlo bez problémů... a ochota to zjistit byla velká, takže spokojenost.
Zatím jsem v cartecu problém neměl, základní servis zvládají dobře a porucha zatím žádná nebyla, tak krom vyřazení těch snímačů tlaku jsem nic neřešil.
Jo a umí perfektně umýt motorku :-D
Když je vůle, cesta se najde
davidosx84 napsal:
co se týče těch znalostí,tak po telefonátu kdy se mě vyptávali na různé technické věci ohledně prolínajících gufer od klikovky nebo převodovky,tak to nebude asi žádná sláva,no nevím jak to je,moc důvěry to nepřidalo a s cenou asi 6000 ,mi to příjdde ujeté trochu:-))
nehodnotim ci je to malo alebo vela, ale na vymenu gufier v prevodovke sa musi tusim cela prevodovka rozobrat tak cenu za pracu cakaj vyssiu.
ripper napsal:
No CarTec Ostrava je naprostá katastrofa. Kamarád tam měl 12GSA 2010. Komunikace otřesná, základní neznalosti, atd. Co nevyčtou z diagnostiky tak nezjistí.
Dobré asi tak na výměnu oleje, pokud trváš na razítku v servisce.
Svoji mašinu bych si tam nikdy nedal - nehledě na cenu.
Přeně takhle mi popsal CarTec kolega který tam měl 800GS,ještě v záruce.Po čtrnácti dnech mu zavolali aby si pro to přijel a sdělili mu že udělali co mohli ale některé závady odstranit nejdou.Prý jsou to nepodstatné věci.