Ahoj, mam docela problém a třeba se vám to taky někdy "poštěstilo".
Jezdím na GS 1150, r.v. 2001. Tři roky co ji mám tak vždy vše v pohodě, nicméně loni koncem léta se při projížďce se moto začala chvílema "dusit", pak zas dobrý a pak úplně zhasla a nešla natočit. Takže volání kámošům, vlek a po cca 2 týdnech v garáži jsem ji chtěl zkusit, že pojede na vleku na servis a chytila normálně. Včera jsem tam dal baterku, svíčky a že se projedu a opět nic. Takže opět vlek a po dovezení na servis opět chytila (vypadalo to bohužel vtipně). Zkrátka, když uberu plyn abych podřadil, tak má tendenci chcípnout, v otáčkách ok. A nedělá to pořád jenom chvílema...Včera půl motorky rozebráno, proměřeno, vše ok... A stále blbne. No, vzhledem k tomu, že 28.4. má ject na Balkán, tak nic moc vyhlídky...
nevim,možná blbost,ale co vzduch.filtr?? A nebo Ti hapruje palivo čerpadlo,nebo palivový filtr?
Upravil Kubrt dne 01.04.2013 14:57
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Vypada to na haluv snimac,presne takhle se. Chovala jedna 1150gs,nez budes rozebirat Motor pujc si ho od kamose Co ma jednosvici a vyzkousej,pak dej vedet
vypadá to tak,mě to taky tak blblo.hlavně když bylo vlhko nebo pršelo.Měl sem vysipanou izolaci v kábliku od hallu co vede v prsách...rozřizl sem bužirku a izolace z drátků se vysipala...tam to zkratovalo...puč si to od nekeho a uvidiš,přehozený je to hned...A novej nekupuj v bmw ale přímo od boše,třeba kdo od něj obědnává auto díly budeš to mít za polovic
Kupredu spatki ni krok...
taky se primlouvam za haluv snimac. presne tohle bylo na me 11ce na podzim. stoji neco kolem trojky.jestli si tu motorku chces nechat tak to rovnou vymen, stejne by na to brzy doslo vzhledem ke stari motorky.
Hallův snímač. Šahni na kabel v místě kde prolízá ,,z místnosti do místnosti" bude jako ze dřeva. Nic nenaměříš, lepší je sehnat dobrodince a čenžnout.
fastik - tipuji na 99% Hall senzor. Vidím že jsi z Plzně - popros tohoto člověka - je to můj známý a velice šikovný člověk, co se týká BMW "boxerů" - http://www.bmwgs....lookup=248 - možná bude mít i rezervní funkční Hall.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Okrajem toho se jinak zeptám - zkoušel jste ho (halluv snímač) někdo opravovat? vím že je tam stínění, ale jde mi o to, zda to jde třeba do doby než přijde novej opravit naletováním novejch káblů? Já když jsem (loni) na kamarádovým 1150GS taky zjištoval proč netočí, došel jsem na Hall - řekl jsem že musí koupit nový, ale - on ten rozbitý pak poslal nějakému známému, po tejdnu mu ho přivezli domu a byl funkční (stálo to asi 800,-) - do dnes mašina jezdí (bohužel nějak jsme se nedozvěděli co s ním přesně dělal)
Upravil petrguss dne 01.04.2013 20:30
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Tak teď nevim. po výměně halláku moto šlape 200 km jak hodinky a pak si občas zas škubne. ale jinak než před výměnou hallu. no ty voe, napadá vás něco...? (občas si říkám zlatá Afrika...)
Tonda napsal:
fastik - tipuji na 99% Hall senzor. Vidím že jsi z Plzně - popros tohoto člověka - je to můj známý a velice šikovný člověk, co se týká BMW "boxerů" - http://www.bmwgs....lookup=248 - možná bude mít i rezervní funkční Hall.
joj zajet k tomasinovi dela to ve staren plzenci ma tam i diagnostiku a fakt tomu dost rozumy,me to vsechno projel hned po koupi,,ale napred volej