Hledal jsem, ale nenašel tak se omlouvám pokud to tu někde je. Nemáte někdo zkušenosti s Paypalem? Bohužel jsem v této stránce úplný panic a neumím s tím. Při registraci karty mi to píše We're sorry, but that credit card can't be linked to additional PayPal accounts. Please link a different credit card. Platby MO/TO mám povolený peníze na účtě mám taky. Tak včem je kur*a problém!!! Jsem už zoufalej.
Druhá věc mám trochu strach, že se peníze ke mě nedostanou. Zakladám si PP jenom kvůli tomu, že prodávám desky na DJing a chce mi to zaplatit přes paypal (nějakej cizinec). Vím, že peníze na PP uvidím. Když to pošlu a on to neodsouhlasí, tak se mu můžou peníze vrátit. Tak se bojím, že o to přijdu. Mám zbytečnej vítr nebo to je v pohodě? Píše, že to je bezpečná platba, ale 20 tisíc je 20 tisíc :-(
Upravil Bajlak dne 26.04.2013 13:57
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Mám PP už asi 8 let , nejvice jsem ho využíval v USA , je to velmi bezpečne při placeni , ale při prevodech a přijmu peněz na PP účet si nechají zaplatitit.Myslim ze tvoje obavy jsou zbytečné a zákaznický servis je velice kvalitni.Pamatuji si ze při zakládání chtěli cislo účtu a kartu která patřila k tomu stejnému účtu . Stáhli si z nej 1$ aby si ověřili ze je to můj účet , na výpisu z účtu se v kolonce platby objevilo Pay Pal 1$ a 4 mistný kód . Kód musíš zadat na PP strance a aktivovat tím cely účet , zní to složitě ale vyplatí se to
Díky za radu. Všechny ostatní postupy znám aspoň podle návodu. To, že strhnou peníze vím taky nějaky 3,9% to mu naúčtuju. Mám prostě strach, že něco pošlu a peníze mít stejně nebudu. Nejlepší je prostě osobní odběr! Proč vždycky, když něco prodávám, se ozvou ze zahraničí ze všech kontentů. Potřeboval bych nějak poradit ja kto napárovat na můj účet tady jsem už bezradnej
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén