Kamarádi, jdu zas na radu...Mám asi na F650 GS problém se spojkou.. Když jedu se zařazeným rychlostním stupněm (hlavně s jedničkou) a začnu brzdit a vymáčknu spojku, začne v motoru jakoby rachotit..
Přirovnal bych to k mega vůli řetězu, nebo obrovský vůli převodovky...
Přitom řetězem to není - ten mám dotáhlej akorát, rozeta vůli na kole nemá, malý kolečko řetězu
je taky v pořádku... A převodovkou to nebude - řazení jde skvěle, myslím, že převodovka je OK...
Takže jsme s kamarády přišli na to, že to bude asi ve spojce...
Motorka měla podle tachometru a servisky najetých necelých 8 000m kdÿž jsem ji kupoval a vypadala fakt v pohodě, jen občas nějaký škrábaneček...
Nevím,jestli tomu vřit,nebo ne, ale najeto moc mít nebude... Ale asi s ní předchozí majitel
zacházel dost neopatrně a asi jí dával celkem čočku... *pissed*Nevíte, co s tou spojkou?
Co by v ní mohlo být v řiti? Normálně funguje, vypíná, neškube, nic... Jen při tom brzdění při nižších ryclostech v ní něco bouchá, jako by bylo něco povolenýho...
Upravil Thomasson dne 17.07.2008 11:57
tezko rici, clovek by to muzel videt a slyset. zkus to rozhodit a podivat se na ni.
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci