Čau, chci se zeptat, kolik máte klíčů k motorce. Já dostal k nový v BMW jej jeden + jeden plastový. Bylo to v r. 2009. Tak tak napadlo, jestli něměly být dva.
Upravil Massik dne 04.06.2013 23:28
Koupil jsem moto 1200 GS 06 s jedním klíčem a chtěl bych se zeptat kdo a kde by mi udělal náhradní (asi je tam totiž i imobilizer) a kolik by to asi stálo.
Děkuji za každou informaci.
Petr GS
k ročníku 2005 jeden klíč s imob + plastový, Hned po převodu jsem šel v Plzni do inveltu s techničákem a občankou, odhad ceny 580+/-. Uvidím až přijde, je to týden.
Já k ojetý 05 dostal 2 plnohodnotný klíče + plasťák..... Když už jsme u toho, na co všechno je ten plasťák dobrej?? Vyzkoušel jsem ho a normálně funguje - dá se teda plnohodnotně používat??
V určitém období se k motocyklům dodával skutečně pouze jeden "plnohodnotný" klíč a jeden tzv. nouzový. Šlo o opatření v rámci snižování nákladů, ovšem negativní ohlasy zákazníků nešlo přehlédnout, proto se dnes opět dodávají 2 plnohodnotné klíče a jeden nouzový.
Nouzový klíč je uzpůsoben pro snažší uschování (třeba do peněženky), kdy například na dovolené při ztrátě plnohodnotného klíče umožní bezproblémové pokračování v cestě
invelt - telefon: 257117222
,
, ,
MartinPS napsal:
k ročníku 2005 jeden klíč s imob + plastový, Hned po převodu jsem šel v Plzni do inveltu s techničákem a občankou, odhad ceny 580+/-. Uvidím až přijde, je to týden.
tak to se jdi nadechnout.. za 580,- máš jen půlku klíče..
Ja nechci kecat ale myslim si ze u nas to stoji taky takhle malo.. zjistoval jsem to Svatce a snad by mela bejt cena nejakych 600kc
... servis a diagnostika BMW Motorrad
no jedu ze stejnýho on-line ceníku jako vy a koukám na to.. ty ceny jsem si jen tak nevycucal z prstu.. okolo 580 stojí bez imo na starší motorky.. tak prosím nejdřív ověřit, a potom teprve čeřit vodu.. a jestli ho prodáváte za 600 tak jedete hluboko pod váš nákup.. proč by to kdo dělal??
jezek napsal:
no jedu ze stejnýho on-line ceníku jako vy a koukám na to.. ty ceny jsem si jen tak nevycucal z prstu.. okolo 580 stojí bez imo na starší motorky.. tak prosím nejdřív ověřit, a potom teprve čeřit vodu.. a jestli ho prodáváte za 600 tak jedete hluboko pod váš nákup.. proč by to kdo dělal??
jak rikam nechci kecat ale pomud je to tak je neco nekde spatne.. zitra mam objednavat jedene klic na vinko na 12 tak napisu cenu
Tak hele ted jsem objednal klíč na VIN pro Svatku a cena je 541Kč včetně DPH.. Ty čísla co sem dával Ježa už jsou přečíslovaná.
servisák má pravdu.. tady byla špatná informace z mojí strany.. Opravdu jsem si nevšiml, že došlo k přečíslování.. v systému je vidět, že se tak stalo 26.4.2013.. Pravda nikdo si u nás v období od tohoto data klíč neobjednával..
jezek napsal:
servisák má pravdu.. tady byla špatná informace z mojí strany.. Opravdu jsem si nevšiml, že došlo k přečíslování.. v systému je vidět, že se tak stalo 26.4.2013.. Pravda nikdo si u nás v období od tohoto data klíč neobjednával..
Tak to jste mě s těma cenama fakt potěšili. Hned bych si dva objednal jak standard tak nouzový, prosím koho mám kontaktovat. Není problém poslat ofocený techničák nebo VIN moto. Jsem z Vysočiny Třebíč.
Napište mi prosím kontakty na koho se mám obratit.
P.S. jak na klíču poznám, že má imobilizér ( já ho mám zalitý v gumě)
domluv se sježkem ne.. A poznáš to tak že ten standartní klíč s čipem je černej bez čipu zelenej a nouzovej je plastovej celej