tohle by mel byt origos...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Dřív jsem měl Cagivu Canyona s umělou nádrží a taky jsem řešil jaký tankvak - nakonec jsem koupil (a pořád mám) z akce v Lidlu za 300,- a bez problémů držel - akorát je trochu nepraktický uchycení za hlavu řízení - vopruz při tankování - musí se rozepnout uchycení - ale to se po chvilce cviku poddá. Chce to aby měl minimálně 3 body na uchycení a mělo by to být v poho - jinak si rozmysli, jak často ho budeš používat a myslím, když 2 - 3x do roka, tak stačí úplně obyčejný. Pokud ho budeš používat častěji, tak je lepší nějaký dražší - nejen lepší zipy... Pěkný tankvaky dělá i Lojzo (www.lojzo.cz) - má i speciální plotnu s přísavkama na umělou nádrž a vak je odzipovatelný (nemusíš pak složitě rozepínat uchycení).
rusak napsal:
Dřív jsem měl Cagivu Canyona s umělou nádrží a taky jsem řešil jaký tankvak - nakonec jsem koupil (a pořád mám) z akce v Lidlu za 300,- a bez problémů držel - akorát je trochu nepraktický uchycení za hlavu řízení - vopruz při tankování - musí se rozepnout uchycení - ale to se po chvilce cviku poddá. Chce to aby měl minimálně 3 body na uchycení a mělo by to být v poho - jinak si rozmysli, jak často ho budeš používat a myslím, když 2 - 3x do roka, tak stačí úplně obyčejný. Pokud ho budeš používat častěji, tak je lepší nějaký dražší - nejen lepší zipy... Pěkný tankvaky dělá i Lojzo (www.lojzo.cz) - má i speciální plotnu s přísavkama na umělou nádrž a vak je odzipovatelný (nemusíš pak složitě rozepínat uchycení).
no spíš párkrát v roce... na delšítrasu
tady odpadá sundavání při tankování....nádrž je pod sedadlem, tak že pohoda. Hlavně aby to drželo a nemlelo se to.. ty přísavk y nevypadaj špatně
Ahoj,
já mám právě ten Lojzíkův, mám i boční brašny a jsem maximálně spokojená. Teď jsme byli v Dagestánu a brašny mi maximálně posloužily a navíc mi eliminovaly při pádech škody na Dakárku. Navíc pokud by se někde něco pokazilo, nebo bych chtěla udělat nějaké změny, není nic lehčího, než si k Lojzovi udělat výlet a on velice ochotně cokoliv předělá a upraví. Např. ještě před odjezdem mi dělal úplně nový tankvak, protože vzhledem k mé výšce (152 cm) mi vyrobil tankvak nižší, aby mi tolik nezavazel.
A k tomu sundávání - máš přece nádrž pod sedlem, tak ho nemusíš sundávat na každém tankování. Ale i tak se z těch zipů sundává jednoduše.
Tady máš odkaz, na té fotce je přímo můj mazlík. http://www.lojzo.cz/index.php?id=detail&oc=25
Ja mam Lojzo enduro maly s prisavkami. Prisavky jsou na prd, jsou presne v miste, kde ma "nadrz" hranu, ale pripasany je dost pevne. Ja jsem ho kupoval proto, ze se da spojit s takovyma tema usima - desetilitrove brasny pred nohami.
Horsi je, a to bude problem asi vetsiny tankvaku, ze se s nim poradne nepostavis do stupacek - neumozni ti se dostatecne posunout dopredu, aby byl postoj pohodlny.