ja je znam a muzu za ne dat ruku do ohne jsou fakt v pohode pro mne akorát sakra daleko mam s nima jen tu nejlepší zkušenost a hlavne co reknou to plati zavolej si tam a normalne se poptej rekni ze ti to ukazal Mrkef a uvidíš jsou opravdu v pohode hlavne nelzou
Díky nim jsem skončil u BMW . Byl jsem se u nich v bazaru podívat a sami mi nabídli zdarma půjčení R1200GS ADV na krátkou projížďku. Nakonec jsem sice nekupoval u nich ale podle mě jsou v pohodě a je s nimi rozumná řeč.
Raptore, změnil jsi názor na 1200 GS ? Nebo sis řekl, že jí musíš mít delší dobu, aby jsi si mohl udělat názor objektivní ?
Před nějakou dobou jsi tu srovnával 1150GSA a 1200GSA s tím, že tě dvanáctka nezaujala.
stepan - neviem ci som povedal nezaujala, skor mi to vtedy vychadzalo ze sa mi nechce tlacit zvysne peniaze do vymeny 1150 GSA za 1200 GSA
ale co sa urcite zmenilo je moj pohlad na 1200GS ako taku - hold osobna skusenost je osobna skusenost
je pravda ze pred rokmi som zastaval nazor ze 11xx su este poctive motorky a 12 uz taka poctiva nie je - dnes si to vobec nemyslim... mal som nieco vyse roka 1200GSA a nemozem na tu motorku povedat jedneho zleho slova (teda okrem posilovaca ktory mi prve tri dni vyslovene vadil, ale potom som si na neho zvykol)
1200GSA (dolezite pismenko A) ma pre mna neporovnatelne vyssi komfort oproti akejkolvek 11xx. A to je pre mna dolezite. Zeby to bolo niekde oklamane (ošizené) som vobec nepostrehol. Je lahšia oproti 1150GSA co je premna dalsie plus.
Suma sumarum, neviem vyslovit tvrdenie ktore by sa tvarilo ako objektivne ze jedna z tychto motoriek je jednoznacne lepsia oproti tej druhej ale za mna osobne jednoznacne 1200GSA - nakoniec je to aj ciel mojej dalsej kupy.
p.s. pre korektnost treba este povedat ze nedavno som sa po dlhom case previezol na 1150 normalnej a subjektivne mi prisla ta motorka ze ma lepsi handling ako 1200GSA
Upravil raptor dne 18.07.2013 13:03
live fast, die young be wild, have fun
Nechci zbytečně zakládat nové vlákno, kvůli každé motorce kterou najdu, tak to vložím sem. Dnes se jdu podívat na tohle GS, můžete mi někdo dát k této motorce nějaký komentář? Zda je cena odpovídající, a alespoň podle fotek zda to má cenu nad ní přemýšlet. Díky http://www.motork...06206.html
Upravil berka dne 19.07.2013 10:37
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
berka: marty ma moto vetsinou z anglie,ale tato na anglicanku nevypada-podle tacho. Tak nejspis nejaky vykup,nebo protiucet. Pokud ma tak malo najeto, tak by cena byla cca odpovidajici, ALE ta moto NEMA ABS. To je u GS podstatne minus a je skoro neprodejna( samozrejme prodejne je vsechno,ale GS bez ABS je prodejny jen dost pod cenou) ja bych ji nekoupil a za ty penize urcite ne. Navic je uplne hola...nerikam, ze je motorka spatna, asi neni, ale dobrej kup to rozhodne taky neni.
Upravil brtnik dne 19.07.2013 11:09
Nemá ABS? To je věc kterou jsem nečekal, myslel jsem že ABS měla všechna velká GS. Díky za postřeh, motorku bez ABS nechci. Teď ho mám a vím že bez něj už jezdit nechci.
edit: volal jsem mu, ABS opravdu nemá takže nekupuji
Upravil berka dne 19.07.2013 12:16
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350