Tak jsme včera pogovali v kotli. To co ti pánové dělají, dobře dělají a ještě z toho mají radost. Když začali hrát, běhal mi mráz po zádech. Je sice pravda, že takovou sprchu jsme k tomu mít nemuseli. Bruce několikrát hrozil na nebe prostředníkem a slovy "fuck the rain". Koncert naprostá bomba.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Tak jsme včera pogovali v kotli. To co ti pánové dělají, dobře dělají a ještě z toho mají radost. Když začali hrát, běhal mi mráz po zádech. Je sice pravda, že takovou sprchu jsme k tomu mít nemuseli. Bruce několikrát hrozil na nebe prostředníkem a slovy "fuck the rain". Koncert naprostá bomba.
Měl jsem lístky ne do Nashvillu , bohužel mi to nevyšlo , takže vám kluci závidím
Tady článek z iDnes. Hráli starý fláky.Stáli jsme s Bobem cca 20 m od pódia, blíž na levou bednu z pohledu kapely. Naprosto famózní výkon kapely, obzvláště Dickinsonův, ten se mohl přeskočit, ale to je prostě on. Do Nica bys neřekl, že je mu 61 let, makal na škopkách jako ďas.Harris na base neuvěřitelně pohyblivý. Co ti budu povídat, prostě zážitek.Když to mužu srovnat s jiným koncertem, tak jedině se Springstinem. Za mě 100 bodů a to že chcalo se dalo lehce přežít. a každou skladbu jiné aranžmá, podle alb. Edie v několika podobách i v podobě asi třímetrového gen,Castra při skladbě Run to the hill. Bomba,bomba,bomba. Viděl jsem je potřetí a musím,říct, že snad nestárnou. Ať žije kytarová armáda.http://kultura.id..._hudba_brmKdyž je hlad,je i husa dobrá.