nejde mi otackomer na 1150 gs,jinak vse maka moto bezi,nejake navrhy kam sahnout,zitra odjizdim,,snad to nebude vadit...dik
Upravil tomikanec dne 18.08.2013 21:42
čau, no občas se mi sekne po startu nevím, čím je to přesně způsobeno, ale klepnu do budíku, nebo při vyšších otáčkách se to samo rozeběhne, tak jestli máš to samý...
tak sem to skousel poklepat a proturovat a nic porad spadla rucicka,...nekdo mi radil nejaky kontakty pod nadrzi?? ale ja ji mam kratce a ani nevim jak sundat nadrz?poradis?a nebo kam vedou draty do motoru?tam je nejake cidlo ci co? dik za radu
tomikanec napsal:
Sim vas ,Kde drzi ta nadrz.nebo aspon odkaz na nejake tema.ja to tu nevidim.dik moc..
Sundáš přední sedlo a na pravé straně nádrže u sedla je šroub, který drží nádrž.
Je potřeba ale odpojit 4 hadičky od nádrže ( pokud nemáš rychlospojky tak něčím přiškrtit 2 tluštší benzínové hadice ) a taky odpojit konektor k čerpadlu.
Nádrž pak vzadu nadzvedneš a vysuneš ze předních zarážek směrem dozadu.
tomikanec napsal:
Sim vas ,Kde drzi ta nadrz.nebo aspon odkaz na nejake tema.ja to tu nevidim.dik moc..
Sundáš přední sedlo a na pravé straně nádrže u sedla je šroub, který drží nádrž.
Je potřeba ale odpojit 4 hadičky od nádrže ( pokud nemáš rychlospojky tak něčím přiškrtit 2 tluštší benzínové hadice ) a taky odpojit konektor k čerpadlu.
Nádrž pak vzadu nadzvedneš a vysuneš ze předních zarážek směrem dozadu.
moc dekuji,,a nake plastove spojky tam na hadicich mam,takze kdyz rozpojim tak beno nepotece?
tomikanec napsal:
a jeste,kdyz ji chci jenom poposadit,tak to musim taky rozpojovat..dik
Pokud máš padáky tak by si ani nemusel. Já mám SW Motech, na ty můžu nádrž položit a nemusim odpojovat nic. Samozřejmě mezi padák a nádrž dám kus koberce abych nádrž nevorval.
sim vas tak sem ji popondal tu nadrz,,dostal se na na ty kontakty,procistil promazal a nic,otackomer je porad ko,kde bych mel hledat dal,kde to na motoru ma nejakej snimac otacek ci co,,??nejake cidlo?,dik
Sim vas nemate nekdo na zapujceni.mozna pozdeji i na Prodej otackomer.nevim kde je chyba.ale prej kdyz to jede.tak bud budik nebo draty.
Upravil tomikanec dne 04.08.2013 19:43