Já jsem včera namotnoval SW MOTECH a vypadá bytelně za 3200 Kč, dá se k němu dokoupit horní padák ve stylu ADV, ten je za dalších 3900 Kč.
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Tom_P napsal:
Já jsem včera namotnoval SW MOTECH a vypadá bytelně za 3200 Kč, dá se k němu dokoupit horní padák ve stylu ADV, ten je za dalších 3900 Kč.
Nechá se to někde objednat a vidět fotky, nemáš odkaz? Ď
já je pořídil na http://www.moto-bartoldy.cz/ ale chvíli trvalo než dorazily, maj i horní, ale nemaj je v nabídce. To sem si u nich vytelefonoval.
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Tom_P napsal:
Nechá se to někde objednat a vidět fotky, nemáš odkaz? Ď
Ahoj, tady najdeš foto a můžeš to u nich objednat. http://www.volny.cz/sumoto/
Nevíte někdo jaká je síla trubky u horního Adventure padáku? Potřebuju koupit spony na přidělání mlhovek a zapoměl sem to oměřit.Dík
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Topenářskou??? ty jsou hnusný jak cesta do práce ja bych vymyslel nějakou požádnou z hliníku na místo origo držáku použil bych i tu slabou trubku a pak už by to neměl bejt problém...
... servis a diagnostika BMW Motorrad
To podle mě nebude na 10% držet ta mlhovka přece jen něco váží a bude se sklápět...Ty je budeš dávat namísto originálu?
Mám od zetora Helly De a chci je dát nad padák aby nebyly tak na ráně jako ty originální.Ale neni tam moc místa proto to musim řešit sponou nebo vařit do padáku ale to se mi nechce. Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Vím viděl jsem je... tak to budeš muset asi bojovat s tím uložením.. Já bych si nechal udělat někaou klemu na to zavrtal do padáku aretovací kolíček a nato to nasadil...
Dej si tam nerezovou sponu na lana. to ti neuhne.
Nebo jen na průměr trubky ohlý nerez šroub- tyč s vyřezaným závitem a druhou část můžeš použít přímo nejaký flahajz na kterém ti bude držet světlo.