Nooo,já to teda nijak netajil ale mám pocit že už to stejně věčina z Vás ví...
Dubnová operace tlustýho střeva probjehla ůspěšně,pak nějaký chemo a záření...celkem rychle sem se otřepal a vrátil na motorku.
V pondělí tj.zitra 2.září opět nastupuju do Bohunic a v ůterý mám zase zákrok.Bude to trošku složitější,mám ještě jeden nádor v jícnu takže musí celý ven.Druhej mi vytvořijou z žaludku , zbytek žaludku si nechám vytvarovat do tvaru pivní sklinky
Tak hoši,držte v ůterý palce a dejte si na mě štamprlu.Bude to zákrok na celý den páč mě rostřihnou od krku po pupek...Mějte se a dík moc,Bohumil.
Kupredu spatki ni krok...
Bohušu, je vidět, že seš odolné moravák! Štamprlu si dám, nebo rači dvě. Ať seš brzo zase zpátky na motůrce s tým vkusně vytuněným žalódkem!! Hodně zdaru! Čest.
bohumil napsal:
Nooo,já to teda nijak netajil ale mám pocit že už to stejně věčina z Vás ví...
Dubnová operace tlustýho střeva probjehla ůspěšně,pak nějaký chemo a záření...celkem rychle sem se otřepal a vrátil na motorku.
V pondělí tj.zitra 2.září opět nastupuju do Bohunic a v ůterý mám zase zákrok.Bude to trošku složitější,mám ještě jeden nádor v jícnu takže musí celý ven.Druhej mi vytvořijou z žaludku , zbytek žaludku si nechám vytvarovat do tvaru pivní sklinky
Tak hoši,držte v ůterý palce a dejte si na mě štamprlu.Bude to zákrok na celý den páč mě rostřihnou od krku po pupek...Mějte se a dík moc,Bohumil.
mam to v diari a budu SERIOZNE DRZET PALCE!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ahoj Bohumile
Ty jsi chlap jak hora a s dobrym kořínkem tak to jiste ustojíš, věřím tomu. Ale palce budu drzet, to si piš kamarade
Hodně štěstí .
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
No potěš! Pro mě naprosto nepředstavitelné. Omdlívám už při běžném zákroku u zubaře, už samotné očkování mi dává zabrat. Budu služebně v zahraničí, ale vezmu si s sebou takovou tu malou jednohubku jégra a lupnu ji na letišti. Drž se a brzy se ozvi!