Myslím že to tu nebylo. Cena 220USD vč. dopravy mi přijde docela OK, když se vezme v úvahu, že to má být řešení jednou provždy. Ono to není konečná cena, ještě na to určitě frknou nějaké clo a DPH, takže to vyjde ve finále asi na víc než těch 3500 od servisáka ale kdyby to bylo fakt napořád a 100% spolehlivý, tak proč ne.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Hmm, já si myslím, že originální Bosch Bleichach řešení není vůbec špatné a že pod vodou Vám klidně bude demonstrativně fungovat také. Ono nezapomeňte, že kusy které odcházejí mají za sebou desetiletí střídaní teplot.... V originálu jsou Radox dráty, přívody do čidel jsou tmelený, propojky zalévané do Makromeltu, osobně vsázím na originál, vyráběný v návaznosti na návrh, vývoj a kontrolu kvality jménem BMW a Bosch více, než na jakoukoli druhovýrobu, která za sebou prostě nemá historii desetiletí reklamací sériově dodávaných dílů do automotivu. Shodou okolností jsem pár let zpátky měl na starost kvalitu výroby kabeláže k Phasengeberům, nebo Hallsenzorům, jak je nazýváte. Ano, vyráběly se v čechách. To ale neznamená, že díly z Tomovo odkazu haním, každého věc, do čeho půjde, napište pak zkušenosti.
Wer später bremst, fährt länger schnell.
TomasTT napsal:
Myslím že to tu nebylo. Cena 220USD vč. dopravy mi přijde docela OK, když se vezme v úvahu, že to má být řešení jednou provždy. Ono to není konečná cena, ještě na to určitě frknou nějaké clo a DPH, takže to vyjde ve finále asi na víc než těch 3500 od servisáka ale kdyby to bylo fakt napořád a 100% spolehlivý, tak proč ne.
PS: řešení "jednou provždy" znamená doufám, že to má nekonečně dlouhou záruku? nebo že to "má být" neporouchatelné ? To by byl hodně dobrý vtip ...
TomasTT napsal:
Melizoy: to nebyl můj odkaz! Viděl jsem to dneska poprvý.
Tomáši, to neměl být útok, už to vidím, v pohodě. Kdybych to našel při brouzdání, třeba bych to sem přihodil také... (samo se svým komentářem). Abych řekl pravdu, celkem bych si to i rád prohlédl naživo.
Upravil Melizoy dne 17.09.2013 23:32
TomasTT napsal:
Melizoy: to nebyl můj odkaz! Viděl jsem to dneska poprvý.
Tomáši, to neměl být útok, už to vidím, v pohodě. Kdybych to našel při brouzdání, třeba bych to sem přihodil také... (samo se svým komentářem). Abych řekl pravdu, celkem bych si to i rád prohlédl naživo.
V pohodě. Mě to jen prostě zaujalo, protože chci pořídit náhradní senzor pro případ nějakého kolapsu (mám motorku starou 10 let a ve vodě se ráchala docela hodně často) a nerad bych, aby mi to kleklo 4000km od domova. Takže přes zimu provedu nějaké preventivní výměny a nákupy. Ale spíš půjdu do toho originálu.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Melizoy napsal:
PS: řešení "jednou provždy" znamená doufám, že to má nekonečně dlouhou záruku? nebo že to "má být" neporouchatelné ? To by byl hodně dobrý vtip ...
Ten clovek na svych strankach inzeruje ze dava zaruku po dobu zivotnosti motorky... asi si tedy veri Ja jsem o tom i premyslel, ale nejspis jen prez zimu zkouknu jak jsou na tom kabely, pak se zaridim.
TomasTT napsal:
V pohodě. Mě to jen prostě zaujalo, protože chci pořídit náhradní senzor pro případ nějakého kolapsu (mám motorku starou 10 let a ve vodě se ráchala docela hodně často) a nerad bych, aby mi to kleklo 4000km od domova. Takže přes zimu provedu nějaké preventivní výměny a nákupy. Ale spíš půjdu do toho originálu.
Čeho plánuješ preventivní výměny? Taky je mam v plánu. Ta moje ma 11 let, hall je jasnej, něco dál?