Ahoj, jsem tu nový, koupil jsem 1150 od uživatele regis.
řeším problém, který jsem tu nenašel.
Při rychlostech nad 140kmh se motorka silně chvěje, při 170 už musím hodně zatnout svaly abych vubec udržel motorku jet rovně.
Nemám velké zkušenosti s GS tak nevím čím to je - podezírám gumy (?), vzadu E-10, předek E-09.
ADV tlumiče, zobák plexi. Vůbec nevím čeho se chytit, je to chyba nebo vlastnost ?
Díky.
Mira
miraxm napsal:
Při rychlostech nad 140kmh se motorka silně chvěje, při 170 už musím hodně zatnout svaly abych vubec udržel motorku jet rovně.
Nemám velké zkušenosti s GS tak nevím čím to je - podezírám gumy (?), vzadu E-10, předek E-09.
ADV tlumiče, zobák plexi. Vůbec nevím čeho se chytit, je to chyba nebo vlastnost ?
Díky.
Mira
Na špuntech 170.
Upravil joe dne 01.11.2013 22:02
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
ještě jeden poddotaz ohledně předního kola, přední brzda brzdí nepravidelně - buď zvlněný kotouč, nebo zatuhlý pístek který nedovolý kotouči "plavat" ? Co je pravděpodobnější ? Než začnu sundavat třmeny.
Tohle forum je fakt vtipný, zatím všude co jsem četl je 5 příspěvků shodného názoru a pod nima 5 uplně odlišného. Párkrát asi vyměním gumu než poznám komu věřit
miraxm napsal:
Díky.
Mira
miraxm napsal:
Díky.
Mira
Na špuntech 170.
E10 maximalka bez problemov, od 160 to uz ale horsie brzdi. Pneu mam aj vyvazene
To chvenie bude asi gumou, ale zistil by si to najlepsie, keby si si mohol od niekoho pozicat komplet koleso a vyskusat.
Nazorov moze byt vela, ale skusit nieco co je dobre by bolo najlepsie a potom sa da uz viac laborovat
miraxm napsal:
Tohle forum je fakt vtipný, zatím všude co jsem četl je 5 příspěvků shodného názoru a pod nima 5 uplně odlišného. Párkrát asi vyměním gumu než poznám komu věřit
Pravdu mají všichni. Špuntovky včetně e07 se prostě trochu vlní. Nazuj ryze silniční michelinku,nebo metzelerku a zmizí to-ale zase mají jiné nevýhody.
Upravil toli dne 04.11.2013 13:19
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
No tak abych dokončil téma, přezul přední i zadní E07, vyvážil jen přední - zadní neumí kvuli absenci ložiska v kole, a kmitání zmizelo. Asi jsem to na začátku špatně popsal, ale na té sjeté E09 DAKAR se to vážně nedalo uřídit, a když jsem to zkoušel, riskoval jsem že mi řidítka prostě nafackujou a někam mě to vyhodí. Pravda je, že na těch předních špuntech už se dělali takový kopečky na hranách, prostě dávno za životností.