Katalogy 2014 jsou zde...
Dnes dorazila zásilka sedmi palet katalogů Touratech 2014 určených pro zákazníky z České republiky. Velkou část pochopitelně rozdáme během jarní výstavy Motosalon v Brně, kde budeme mít stánek ale jako každý rok jich tak kolem tisícovky rozešleme lidem domů nebo do práce.
Katalog si můžete třeba teď hned vyzvednout osobně na naší prodejně a nebo si ho můžete objednat pomocí jednoduchého objednávkového formuláře na tomto odkazu:
Katalogů se tisklo více než 200 tisíc pro celý svět. Jsou sázené v pěti světových jazycích. Pro naší oblast je určená anglická verze. V katalogu najdete 440 zcela nových výrobků a řadu změn a vylepšení těch stávajících. Katalog má 1860 stran (nárůst oproti loňskému o 64 stránek). Katalog doplňuje 13 cestopisů - například ze Zimbabwe, Turecka, Arizony, Etiopie, Mozambiku, Tanzánie...
Letošní edice nám přijde trošku přehlednější než loňská, rozhodně je přehlednější index a také zmizela většina letitých fotek u výrobků, které jsou v nabídce už dlouhou dobu a nahradily je nové.
Tak já taky objednal. Původně jsem chtěl taky osobně odebrat na výstavě, ale myslel jsem, že budete v Praze. Do Brna je to daleko
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
No možná budeme i v Praze, uvažujeme o tom... Uvidíme..
Pitomý je, že obě ty debílní český výstavy jsou v kolizním termínu s největší jarní výstavou v Německu v Dortmundu. Vždycky byly český výstavy (nebo výstava) týden po německu, letos to udělali ve stejném termínu. Takže my stejně nemáme naději dostat sem jakoukoliv novinku, na rozdíl třeba od Slováků, kteří tam na jejich výstavu dostanou z Německa na co si ukážou, protože termínový konflikt není
Takže ta výstava nebo výstavy u nás budou jen z vlastních zdrojů resp. zákaznické motorky a rozdávat katalogy
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
By se asi organizátoři obou výstav hodně divili, kdyby se jim přihlásilo např. jen 40% vystavovatelů a ostatní se na to vykašlali, protože ví, že lidi o to ztrácí zájem a výstava je pro ně značně finančně i časově ztrátová. Kdo chce vidět endurověci, stejně si zajede do TT nebo k Pardálovi osobně. Kdo chce vidět KTM, tak si zajede na Braník. Kdo chce vidět BMW, zajede si do Stratosu nebo Inveltu. Všude tady si to zboží prohlídne v klidu a personál na něj má čas. Smysl výstavy mi tím pádem připadá trošku jako velký otazník.
Letos určtiě výstavu vynechávám. Do Brna se nepotáhnu a v Praze bude kulový (zřejmě).
xHackerM napsal:
By se asi organizátoři obou výstav hodně divili, kdyby se jim přihlásilo např. jen 40% vystavovatelů a ostatní se na to vykašlali, protože ví, že lidi o to ztrácí zájem a výstava je pro ně značně finančně i časově ztrátová. Kdo chce vidět endurověci, stejně si zajede do TT nebo k Pardálovi osobně. Kdo chce vidět KTM, tak si zajede na Braník. Kdo chce vidět BMW, zajede si do Stratosu nebo Inveltu. Všude tady si to zboží prohlídne v klidu a personál na něj má čas. Smysl výstavy mi tím pádem připadá trošku jako velký otazník.
Letos určtiě výstavu vynechávám. Do Brna se nepotáhnu a v Praze bude kulový (zřejmě).
Vidim to naprosto stejne. Po lonsku jsem se zase ujistil, ze jsem par let o nic neprisel a zase to vzdavam.
Chtel jsem si tenkrat prohlednout LC, ale to se diky davum lidi nedalo. Mozna, kdyby pul vystaviste nezaplnily skolni vylety a kocarky, bylo by to lepsi.
Volneji bylo u stanku se sladkostma, prstynkama, RC modelama, cistenim kuze atd.. ale to me na motovystave moc nebere.