Dobrý den, mám prosbu, při zařazení jedničky a pozvolného rozjíždění, mi něco kovově dvakrát bouchne v motoru, nebo někde u motoru. Při ostatních rychlostech to nedělá, jen při zařazení jedničky a rozjezdu. Nevíte co by to mohlo být?? Díky Franta
Dělá to když vypíná a spíná spojka? Myslím, že vím jaké zvuky myslíš.. Je to normální, taky mi v tom mlátí úplně stejně a nejsem sám.. dělá to už 50t km
nForger napsal:
Dělá to když vypíná a spíná spojka? Myslím, že vím jaké zvuky myslíš.. Je to normální, taky mi v tom mlátí úplně stejně a nejsem sám.. dělá to už 50t km
Ale prd spojka je to tak jak píšou kluci - aktivace ABS
Upravil joe dne 10.03.2014 21:05
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Noggin napsal:
No, ABS motorka má. Zkusím ho vypnout a uvidíme, zda to bude dělat. To mi nějak nenapadlo. Děkuji všem moooc.
Buď ho zkus vypnout, nebo se koukej, jestli ten zvuk je vždy ve stejný okamžik, kdy přestanou blikat kontrolky ABS. To se právě děje při aktivaci.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
ABS se při rozjezdu aktivuje od nějaké minimální rychlosti, teď nevím jestli 3 nebo 5 km/h, kdysi jsem byl také vyděšený co se děje...:-).
Pokud to dělá spojka, bylo by něco v nepořádku, ale s tím nemám zkušenost.
Dobrý večer. Tak jsem zjistil, že ony rány jsou od ABS. Několikrát jsem to zkoušel a vždy to bylo ve stejnou dobu a pak zhasly kontrolky ABS. Děkuji všem za rady.