Ahoj chlapi, mám dvanáctku 05 a vážně uvažuji o přestavbě předního kola na 21". O výhodách takového kroku pro off road se nemá smysl zmiňovat, ale co se stane s geometrií motocyklu na silnici? Máte někdo zkušenost, jak pak taková motorka "padá" do zatáček? A jak ve vyšších rychlostech vůbec?
Díky za zkušenost i názor. Halliburton
Resil jsem to s 1150, vyptaval jsem se lidi co to maji, vetsinou to nejsou zadni strelci, takze tvrdi, ze na asfaltu je to "temer" neomezuje, ale v off je to "vyrazne" lepsi. Vzhledem k tomu, ze tato taskarice vyjde u 1150 u Zlabka pres 10.000,- tak osobne budu radeji investovat do lehci motorky, protoze i s 19" kolem lze jezdit off. Jo a co me od toho jeste odradilo bylo, ze 21" nejde dopsat do TP, takze bys v zasade neprosel STK, coz neni takovej problem, jako problem pri pripadny nestastny udalosti, kdyz by ti rekli "ano, on vam nedal prednost, ale vy jste tam mel neschvalny rozmer kola, takze svuj dil viny mate taky..."
Ber to prosim jen jako osobni nazor... mozna jsem jenom prizdisrac a moc o tom premejslim
BMW R1150GS MY02
kit nabízí Wunderlich, ale osobně bych do toho nešel...cena není ale 10tis...a dost si o podobné přestavbě můžeš přečíst na stránkách Touratechu o Tomasovo 1150...