Při lehké „allroad“ vyjíždce jsem se musel přebrodit menší černou skládkou.
(Vsuvka: Hovada, prasata, šmejdi, dobytci, k---y z.....ý!!!!!*pissed**pissed**pissed**pissed**pissed**pissed*
Pak se člověk nemůže divit, že jsou všude zákazy vjezdu...)
No, a při tom brodění se mi na svody přiškvařil hnusnej smradlavej plast, což jsem zaregistroval až s odstupem (v garáži najednou nebyly cejtit mý boty) Nemáte někdo náhodou tip, jak podobný svinstvo rychle a bez nadměrných škod na vejfuku sundat? Díky.
Upravil cerv dne 21.09.2008 13:39
no teda ja s tim nemam zadne zkusenosti a jeste ke vsemu sem zenska ale ja bych zkusila to nejak jeste v mekkem stavu necim stahnout a zbytky pak v zatuhlem stavu odrolit a pak necim rozlestit ale jak rikam sem zenska a stim sem se nesetkala ani na aute tak me moc vazne neber
Všechno bude, neboj mámo
Tak tohle by mě zajímalo taky....mě vytekla chladicí kapalina na svody a taky se to tam pěkně naškvařilo a potáhlo to kousek svodu černou hmotou (což jsem od chladicí kapaliny nějak nečekal)
U choppera jsem měl naškvařený kousek hmoty taky a ono to tak nějak zatvrdlo definitivně, když se svody zahřály, nezměklo to....ale fakt je, že časem toho většina sama od sebe zmizela....
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
skusil bych nejaky rozpostedlo TOULEN atd. pak to cobude spaleny tak rozlestit
ALE POZOR!!! http://nedroguj.b...len-acetonTransylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
vlada-gsa napsal:
Jednoduchý recept a funguje na 100%. Potřebuješ vrtačku s upnutým filcovým kotoučem, občejný český Silichrom nebo jinou leštící pastu a trpělivost.
Silichrom - tak s tim mam zkusenosti ale u auta a fakit to chce hodne trpelivosti
Všechno bude, neboj mámo