Chválím, chválím chválím. Děkuji děkuji děkuji.
když jsem potřeboval neco sehnat, tak jste mi řekli, abych se obrátil na tyto kluky. Nikoho neznám osobně, ale cokoliv potřebuju, tak kolem toho nejsou zbytečné kecy, vše mi zašlou obratem a v pořádku.
Poděkování za servis před cestou a hlavně za možnost vše do detailu sledovat, vyzkouset pod odbornym dohledem,abych si s tim v pustine poradil, zasobu dílu, rad atd atd.
Díky díky
Chtěl bych poděkovat firmě ADV ONE, že i dnes v neděli jsem měl u nich garáž otevřenou. Provedli jsme diagnostiku, určili problém, zanechal jsem motocykl na opravu a Radka osobně mě pak ještě odvezla do Berouna. Nemám co bych dodal. Snad jen díky a smekám.
...jen člověk nesmí žádat slevu, pak se nestačíš divit, jakými nadávkami a jakými otřesnými přirovnáními je schopen Tě zahrnout! :-)
Vše na vlákně : "mohlo by to někomu pomoci"
Pocky Bobe to neni pravda. Slevu mas i kdyz nechces preci. ADV ma vzdy lepsi cenu jak origo BMW a jeste k tomu doda dil velice rychle. Takze za me super.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Pocky Bobe to neni pravda. Slevu mas i kdyz nechces preci. ADV ma vzdy lepsi cenu jak origo BMW a jeste k tomu doda dil velice rychle. Takze za me super.