Chystám se zajet podívat na tohle GSko. Raději posílám tady do placu (po pročtení pár příspěvků) jestli někdo zná jeho historii a případně jestli byste mi poradili ohledně prodejce. Vesměs jsem četl kladné reference, ale je to ranec tak bych se nerad seknul. Je potřeba při koupi advíka dávat pozor na něco specifického oproti 1150? (1150 jsem měl...)
Tuhle konkrétní neznám, ale já tam koupil svojí a jsem spokojenej. Na motorce jsem za 15tkm nenašel jedinej problém, vše funguje dobře. A to jak maj ty motorky vyčištěný dodnes nechápu, mě se už nikdy nepovedlo jí umejt tak pěkně, jak jsem jí tam koupil
Je fakt, že vypadá jak nová... Mluvil jsem s nima a říkali, že jí kupovali s nefunkčním ukazatelem paliva. (prý důvod prodeje) Vyměnili řídící jednotku v kokiptu a vše prý funguje. Jediná investice, která by prý měla být je výměna oleje, který teď má být v 50-tis...
Upravil savebox dne 16.06.2014 09:50
Nic jim nevěř!!! ...a jestli tam chceš koupit,vem někoho rozumnýho s sebou a dlouho koukej a prohlížej...hlavně na jejich kecy nedej.Radím ti dobře.Motorka nemusí být špatná,ale ty jejich lži a divadla jsou legendární a osobně jsem byl takových představení svědkem už 2x ...když víš,mlčíš a posloucháš,tak se bavíš,ale jinak
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
S tím určitě počítám. Mimochodem pokud byste měli na někoho "kovaného" kdo by byl ochoten samozřejmě za kompenzaci vyrazit se mnou jako poradce budu moc rád. Jinak je mi jasný, že divadlo to bude. Konec konců záměrem je zisk a ne dobročinnost
Původně jsem měl vyhlídnuté GSA u Tasse, ale když jsem četl reference a přidal k tomu svůj né úplně dobrý dojem z hliníkových kufrů rozleštěných do pekel tak jsem raději přehodnotil na tuhle...
savebox napsal:
S tím určitě počítám. Mimochodem pokud byste měli na někoho "kovaného" kdo by byl ochoten samozřejmě za kompenzaci vyrazit se mnou jako poradce budu moc rád. Jinak je mi jasný, že divadlo to bude. Konec konců záměrem je zisk a ne dobročinnost
Původně jsem měl vyhlídnuté GSA u Tasse, ale když jsem četl reference a přidal k tomu svůj né úplně dobrý dojem z hliníkových kufrů rozleštěných do pekel tak jsem raději přehodnotil na tuhle...
Tass je drahej. Co zkusit Boba, jestli nemá nějakou uloženku?
Tak jsem kouknul k němu na web a má tak jednu libovku výročku 2010 ....ale je to o půl kila dražší.
Upravil Medik dne 16.06.2014 10:28
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
savebox napsal:
Má tam jen jednu bez kufrů za 299 tis. To už je na mě moc + kufry...
Kufry nejezdí, ale je pravda, že je to dalších 20 litrů investice. Ale můžeš se ho i zeptat, třeba má něco ve výhledu.
Je to na houby kupovat motorku v sezóně, ale zase v relacích přes 2 kila to není tolik probraný. Hodně štěstí při výběru.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Co jsem koukal tak 1200 GSA se nějak zásadně nehýbe v závislosti na sezoně. Buď je pěkná a majitel si řekne a nebo je to šrot a to zase nechci :-D Nebo špatně koukám Každopádně díky za ochotu a snad se neseknu...
Byl jsem se tam min. víkend podívat na jeden kousek, na fotkách i ve skutečnosti byl nádherný, ale na volnoběh se z motoru sem tam ozývaly zvuky které nejsou pro daný model běžné, vrchním mechanikem mi bylo vysvětleno, že je to běžné, pousmál jsem se a motorku jim tam nechal, jsou to obchodníci takže jejich chováni jsem bral s nadhledem, takž to che vzít někoho kdo dané motorce hodně rozumí a pak nebude problém
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
No zatím z nich podle reakcí moc pozitivní dojem nemám, ale je fakt že to bude kus od kusu menší nebo větší průser s čímž se asi musí trochu počítat. Nevěděli byste o někom kdo by dokázal udělat takovou prohlídku, aby odhalil alespoň ty největší/zásadní problémy. Myslím, že bych většinu poznal sám, ale to jen v případě, že bych ji kupoval pro někoho jiného. Takhle se už vidím jak budu úplně mimo z představy, že na ní pojedu domů
kámoš u nich kupoval TA 650 .. má ho už čtvrtým rokem ,najel na něm cca 25t km a bez jediného problému ... ale jak říkáš je to asi kus od kusu ...
(ch)stepan
Já rozumím tomu, že nemůžu chtít zlatý prase za 1/2 ceny a nějakou pohádku říkat musí, kort v Čechách tady je to říše pohádek. Jediné čeho se bojím, aby to nebyl nějaký slepenec po bouračce se 150 tis. najeto po Africe a to vše krásně naleštěném obalu
Na druhou stranu píší, že vše doloží tak jsem zvědav a doufám, že nebudu otrávený...
Musím určitě vzít nějakýho mechanika jinak to nemá smysl...
zetor napsal:
Přijde mi, že Tass a Motobikes objíždí důchoďáky v cizině, protože z 99% jsem slyšel a četl pohádku o tom, že jí měl majitel ročník padesát a míň...
Tohle tvrdí skoro všechny bazarníci, ale ono to je nakonec jedno kdo na ní jezdil. Podle věku ani pohlaví se nedá určit v jakým je motorka stavu.
Ale co já mám zkušenost, tak jsem v Motobikes (asi jen pro klid duše) dostal i kopii zahraničního TP, kde byly všechny údaje o předchozím majiteli dohledatelné. Ten můj majitel byl teda ročník 58, takže mimo toleranci
Hele, pokud tam někdo pojedete, zkuste z nich vytáhnout čim ty motorky mejou..
Porad se bavite o ojetych motorkach. Jak pise Dawe je jedno kdo na tom jezdil ale dulezitejsi je jak se o to staral... Paradox je ze u boba budes mit jistotu ale nechce se ti dat prachy navic:-). Takze mechanika s sebou ale ten stejne na miste nemusi prijit na vsechno. Ja mam motorku puvodne od Motobikes a mam servisku, puvodni TP (kluk rocnik 80.), tri klice a je vyborna... Porad lepsi Motobikes nez kluk na parkovisti pred Lidlem...
www.matejtresnak.com www.kinorama.cz
Savebox,myslím,že to je moje osobní motorka,kterou jsem si přivezl pro sebe sezónu na ní jezdil a poté prodal známému do jižních čech.Pokud ti pošlou mailem tp měl bych být první majitel v čr psanej já.Pokud to z nich vyrazíš nebo mě zavolej až budeš u ní a nech si ukázat velkej TP potom ti podám veškeré info k motu.
Díky za info... Dnes jsem ti psal jestli náhodou nemáš někde vyhlídnutou nějakou 1150GSA. Skoro už jsem se rozhodoval, že 1200GSA raději ještě odložím, ale teď si mě zase nalomil Pokusím se to z nich dostat a určitě se ozvu... Jinak 1150GSA pořád platí. Pokud bys o nějaké věděl rád se o tom pobavím. Je fakt, že by dost odlehčila můj moto rozpočet Pěkný večer