Na vysvětlenou předesílám, že jsem ten typ, co měl na základce z předmětu zvanýho „dílny“ noční můry:-) Při výměně žárovky potkávacího světla mi vypad ten pružný drátek, co drží žárovku, a nějak se mi nedaří znovu ho tam nasadit (nemyslím do těch háčků, problém mám na pravé straně při pohledu ze sedla.) Nemáte na to někdo nějakej grif, popřípadě fotku, jak a za co tam byl chycenej původně? Díky.
Emilio napsal:
Tak sem hoď fotku ty co tam máš za divadlo,jestli se ti neulomil ten blázinec co drží tu příchytnou pružinku...
Každej to neumí,že Bobe.....
Kdyby si byl z prahy,tak ti žárovku vyměním na počkání,aníž bych se na to kouknul!Moje ruce i na úzké otvůrky,jsou velice šikovné a hlavně žádané
PS:tak se koukni na dálkové jak to tam drží.....
Tytaky děláš rukama????
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
cerv napsal:
Na vysvětlenou předesílám, že jsem ten typ, co měl na základce z předmětu zvanýho „dílny“ noční můry:-) Při výměně žárovky potkávacího světla mi vypad ten pružný drátek, co drží žárovku, a nějak se mi nedaří znovu ho tam nasadit (nemyslím do těch háčků, problém mám na pravé straně při pohledu ze sedla.) Nemáte na to někdo nějakej grif, popřípadě fotku, jak a za co tam byl chycenej původně? Díky.
Taky mi jednou vyskočila ta pružinka. Musel jsem tam povolit šroubek a znova to pod něj zasrčit. Rozhodně to jde dát dohromady bez vyndávání celého světla. Jak říká Emilio. Koukni se vedle do dálkovýho tam je to taky tak.
Jestli se ti to nepovede,tak budeš muset naložit motorku a odvázt do autorizovaného servisu...
Už jsem to našel,tak snad ti to bude stačit. [img][/img]
BIGR přiložený následující obrázek:
[209.79Kb]
Upravil BIGR dne 01.10.2008 18:57
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Taky mi jednou vyskočila ta pružinka. Musel jsem tam povolit šroubek a znova to pod něj zasrčit. Rozhodně to jde dát dohromady bez vyndávání celého světla. Jak říká Emilio. Koukni se vedle do dálkovýho tam je to taky tak.
Jestli se ti to nepovede,tak budeš muset naložit motorku a odvázt do autorizovaného servisu...
Už jsem to našel,tak snad ti to bude stačit. [img][/img]
Stačilo, díky. Ale stejně mohli ten drátek chytit tak, aby se s ním dalo otáčet jako v autech a nevypadl při prvním dotyku. Mý krátký nemotorný prstíky si po ránu přišly na svý.
Nechci zakládat další vlákno, abych nebyl za ještě většího ****a a zneužiji stávajícího. Problém: výměna žárovky u potkávacího světla. Žárovku jsem vyměnil a.... a nic. Pořád nesvítí a zobrazuje to tu hnusnou ikonku. Předesílám, že až doteď jsem žárovky měnil bez problémů. Zkusil jsem teď i prohazovat celkem 4 žárovky mezi dálkovým a potkávacím a u dálkového žádný problém. Nenapadá něoho řešení? Inteligentní, pokud možno. Doporučení, ať si svítím ruční baterkou neberu. Díky.
Chocho napsal:
Nechci zakládat další vlákno, abych nebyl za ještě většího ****a a zneužiji stávajícího. Problém: výměna žárovky u potkávacího světla. Žárovku jsem vyměnil a.... a nic. Pořád nesvítí a zobrazuje to tu hnusnou ikonku. Předesílám, že až doteď jsem žárovky měnil bez problémů. Zkusil jsem teď i prohazovat celkem 4 žárovky mezi dálkovým a potkávacím a u dálkového žádný problém. Nenapadá něoho řešení? Inteligentní, pokud možno. Doporučení, ať si svítím ruční baterkou neberu. Díky.
Když to není žárovkou šel bych po kablech a spojích protože je sakra malá pravděpodobnost že by 4 kusy byly v háji!!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Alda napsal:
Ja mam spis problem narvat tam ty svoje ohromny rucicky, to by se z toho jeden pos*al..
Pravda. Ruce zrasované jak po lovu delfínů. Navíc je dneska taková kosa, že si připadám jak kdybych pitval sněhuláka.
Když to není žárovkou šel bych po kablech a spojích protože je sakra malá pravděpodobnost že by 4 kusy byly v háji!!
Žárovky jsou OK.... prohazoval jsem je a v dálkovém světle normálně svítí. Kabely jsem kontroloval jen vizuálně, protože veškeré moje nářadí je kladivo a párátko... s tím nic moc asi nevymyslím.
Chocho napsal:
čím to prosimtě bylo? Mám uplně ten samej problém díky
Chocho napsal:
čím to prosimtě bylo? Mám uplně ten samej problém díky
Asi tě nepotěším, ale nepřišel jsem na to. Po týdnu jsem se vrátil k motorce, nahodil.... a z nějakého důvodu všechno fungovalo. Nakonec jsem to celé vyřešil tím, že jsem nechal celé světlo v osobním automobilu, co jel kolem.
Chlapci nenašel by se kolem Ml. Bolky někdo, kdo mi vymění žárovku ? Mám velký ruce a nejsem moc zručný a hlavně po 5 hodinách stravenych namontovánim desierta ( připadal jsem si jak ten opravář lakatose) uz do toho kokpitu nechci raději zasahovat...
Desierto mi ani nepřipomínej sice mám hubený prstíky ale když sem ho rozsekal tak sem si víc nadával kvůli tomu až to tam budu zase montovat
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
tobu napsal:
Chlapci nenašel by se kolem Ml. Bolky někdo, kdo mi vymění žárovku ? Mám velký ruce a nejsem moc zručný a hlavně po 5 hodinách stravenych namontovánim desierta ( připadal jsem si jak ten opravář lakatose) uz do toho kokpitu nechci raději zasahovat...
Zkus Emila, když už to tady nabízel Ten je kousek od Benátek a nebo Bigra, ten je zase kousek od Mělníka. Všechno to máš u čuni Já bych to dal asi taky, ale věčně tam nejsem.
Upravil Medik dne 14.05.2013 11:33
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz