Ahoj,
Neměl by někdo možnost změřit přesně délku spojkového lanka na R1100GS? Už po druhé se mi přetrhlo a chtěl bych vyzkoušet si ho nechat udělat. Potřeboval bych, ale znát délku bovdenu a délku lanka od válečku k válečku.
Také bych to rád věděl... Je pravda, že i když máš náhradních dílů plný kufr - vždy se ti poláme to, co sebou právě nemáš...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Ksadis napsal:
Ahoj,
Neměl by někdo možnost změřit přesně délku spojkového lanka na R1100GS? Už po druhé se mi přetrhlo a chtěl bych vyzkoušet si ho nechat udělat. Potřeboval bych, ale znát délku bovdenu a délku lanka od válečku k válečku.
odrthlo sa ake, original? Ci len menene vnutro v bowdene?
copo@centrum.sk
Ksadis napsal:
Ahoj,
odrthlo sa ake, original? Ci len menene vnutro v bowdene?
Pokaždé to bylo origo BMW a pokaždé to bylo u páčky spojky. Na páčce mám už ale značnou vůli (obrousil se materiál páčky) a jak se to při vymačkávání spojky vrklá, lanko se asi o něco odírá.
Pokud ti to nejde plynule tak se ti to lanko bude trhat jak se to tam ohyba - me to same delalo na kole Packa se da koupit na iiiibeji podle me samostatne a nebude to tolik penez jako menit lanko kazdych 100km
Chlapi kdo má natazene dvě lanka. Kam máte a jak uchycene to druhe.. hodte sem nejake foto ať nevymyslím už vymysline.. díky
Vyjel jsem a nevim kdy se vrátím.