Ahojte, prosim o pomoc. Bol som vyse mesiaca prec a teraz ked idem nastartovat masinu tak rapci ale nestartuje. baterka svieti, vsetko blika ako dive ale starter proste neroztoci motor, len rapci. Viete mi poradit? Dakujem, Jozo
sliver
ahoj, diky moc. Rapčí je ze z motorky vychadza zvuk jak z rapkaca, ja viem ze to opisujem ako analfabet ale neviem inak. BAterku som pred letom kupoval novu, ale mozem ju skusit nahodit cez kable. Vies poradit kam ich napojit? Ci priamo na baterku?
sliver
Ničeho se neboj, to dáš...:-). Hele, co je zvuk "jak z rapkaca"?
Mimochodem, NOVÁ baterka by měla měsíc stání vydržet bez těch racpaků nebo rapkáčů nebo kýho výra čeho vlastně... Možná bys mohl příležitostně kouknout i na startér (vyčištění, kontrola, popř. repase). Mám teď zcela nový a při startu (po měsící, i déle) točí motorem jako blázen, tolik snad netočila ani nová motorka...
Upravil Ivan dne 07.10.2014 13:28
Ahojte, kable zabrali, takze baterka je slaba. Mam na nu napojene GPS (Garmin) a mam pocit ze mi to zere baterku, takze to skusim odpojit. Precistenie startera by sa asi teiz malo spravit, viete poradit ako? Zvladnem to doma ci s tym musim letiet do servisu? Dik, Jozo
sliver
sliver napsal:
Ahojte, kable zabrali, takze baterka je slaba. Mam na nu napojene GPS (Garmin) a mam pocit ze mi to zere baterku, takze to skusim odpojit.
Tak Garmin určitě trochu žere baterku.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
sliver napsal:
Ahojte, kable zabrali, takze baterka je slaba. Mam na nu napojene GPS (Garmin) a mam pocit ze mi to zere baterku, takze to skusim odpojit. Precistenie startera by sa asi teiz malo spravit, viete poradit ako? Zvladnem to doma ci s tym musim letiet do servisu? Dik, Jozo
http://www.bmwgs....rowstart=0 - chce to trochu hledat...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS