Ještě jsem koukal na ten lomenej, ale prý se na to hůř kufry nandavají, ale zase bych nebyl tak vytrčenej do stran.
I když asi budu širší, nandavání a sundání bude asi jednodušší, plus se nahoru vejde větší vrch.
Mám taky tudle kombinaci, nosiče os bartuse symetrický a kufry od Milánka a všechno sedí jak má už dva roky... Nevim co bys chtěl poradit víc, za mě dobrý za slušný peníze slušná práce
In pivo veritas!
Bratránek má od Milánka boční kufry a je s nima taky moc spokojenej. Já jsem od něj kupoval plotnu pod topcase a taky musím jen chválit. Jak provedení, tak komunikaci s ním. Myslím, že určitě s Milánkem neprohloupíš.
Taky zvazuju ALU kufry. Od Milanka mam na Scarveru topcase a jsem s nim leta spokojeny. Husky jsou ale svarovane a zdaji se byt tim padem bitelnejsi. Pravdepodobnost, ze udelam s GSem haji na bok je v mem pripade velmi vysoka. A taky se mi Husky zdaji designove lepe dotazene. Navic se Husky prsi, ze by je v pripade kolize gratis opravilo. Teda za cenu materialu. Takze zatim jsem nakloneny spis tem Husky. I kdyz jak jsem rekl, ten topcase od Milanka mi leta slouzi bez zavahani...
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
jsou to jen hliníkový krabice, ale pro mě třeba bylo důležitý aby měli horní okraj vystuženej jak má třeba big husky a né aby to bylo jak krabice od bot.
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Za mě zase absolutní spokojenost nosiče od Bartuse, lomené, a kufry Big Husky. Podle mě při největších kufrech rozumná šířka, hezky vypadají a nové zámky na kufrech moc pěkně udělané.
Miho přiložený následující obrázek:
Díky za foto, no vypadá to opravdu dobře. Takže jsem zase nalomenej na lomený nosiče, i když jsem myslel, že už mám vybráno. Mně Milánek říkal, že by se mi nahoru už nevešel větší kufr, jen hubenej, tak nevím. Kdyby jo, tak taky preferuju lomenej rám.
S tím kufrem nahoru má pravdu. Kufry jsou poměrně vzadu, víš než nosič a je jasné, že při lomeném je mezi nimi menší vzdálenost. Já tam vozím vak a tak to nevadí.
Miho přiložený následující obrázek: