Zdravim, chlapi je tu někdo kdo má 1100 GS s dvojitým světlem? mám koupené světla ale potřeboval bych vyrobit držák byl by někdo ochotnej poradit kdo to má s pár rozměrama? díky
Jirka ragnar přiložený následující obrázek:
...ja mam tie s jednym cockovym svetlom a jednou parabolou, je to namontovane na konzole, ktora je v bokoch a vzadu uchytena v miestach kde bol ten povodny plastovy "hrnec", cize jeden plech s dvoma dierami na svetla s vlisovanymi zavitmi na stelovaky v rohoch (4ks na svetlo) na koncoch zahnuty pre tie uchyty zboku a hore trcia 2 oka na horne sroby co drzia palubku. Na ten je v strede medzi tymi svetlami prisrobovany dalsi plech kolmo k tomu prednemu na konci zahnuty s ockom pre ten stelovaci srob co bol povodne v dne toho "hrnca" a v jeho strede hore este tretie ocko pre silentblok zadneho uchytu palubky...mozno by to cele islo nejako uchytit priamo do toho povodneho, alebo skor to treba vyrobit podla neho, tie silentbloky sa tusim prehadzovali z povodneho. Z prednej strany to prekryva plech s vyrezmi na tie cocky, cele to potom prekryva a drzi na mieste povodny ramik z awiackeho svetla. ...sak kukni manual z TT stranky, rozoberat sa mi to nechce
Manuál z TT stránky ? tak nic takovýho jsem nenašel, jako já vim jak by ten držák měl přibližně vypadat dle té fotky co mam ale nejsem schopnej ho dle fotky vyrobit
tu http://shop.toura...1214-0.pdf mas odkaz na ten manual, je tam vidiet na druhom obrazku ten "kolmy" plech na ktorom je uchyteny zadny silentblok palubky (biely), ten spodny srob je ten stelovak vysky svetla z povodneho a na to ide prisrobovat ten plech s tretieho obrazku cez tie zavity v strede medzi svetlami plus ten sa srobuje o tie bocne povodne uchyty na rame. Hore z neho trcia "usi"zo zavitmi na prisrobovanie hornych silentblokov palubky (tiez biele). Cele to potom prekryva cierny plech (najdes to na fotkach v katalogu) s vyrezmi iba pre cocky a je prichyteny iba povodnym ramikom so stareho svetla, cize v tom prednom plechu potrebujes zavity aj v tych miestach uchytenia. Rozmery si mozes zmerat podla toho stareho "hrnca", ktory to vlastne nahradzuje...a nezabudni si od TomasaTT vypytat licencne povolenie
Upravil patol dne 18.02.2015 08:04
...ak by si chcel aj kryt na svetla, tak Tomas (bubu100) ma v ponuke, tu http://www.bubute...w1/r1100gs najdes moj prototyp, akurat su tie distancne sroby kratsie a je to v ciernej....tam vlastne vidis aj ten plech a ramik
to jako prodáváš ty Patol ??? ....no já ten kryt mám ten klasickej drátěnej taky na 3 body...já spíš potřebuju sehnat to lešení na světla a ten plastovej kryt .... možná bych ale místo toho drátěnýho vzal ten co je na odkazu bude to u dvousvětla asi vypadat lépe
..neee, to vyraba bubu100....to lesenie su 2 plechy spravne poohynane a povrtane, rozmery zoberies s povodneho hrnca, alebo vyrob iba ten predny plech a nejako to pribastli do toho hrnca, tym by si mal uchyty vyriesene. Ten plastovy kryt je vlastne plech s dvoma velkymi dierami na sosovky prichyteny k zakladni origo plastovym ramikom ako bolo povodne awiacke svetlo...v podstate by mozno stacilo, ak by si tie lampy primontoval na neho a to cele potom dal do povodneho hrnca a prichitil povodnym ramikom (cize miesto povodneho svetla), len to by bolo vidiet spredu sroby a dost tazko by sa stelovalo sklon stretavacky/dialkovej
já právě mam 2 tyto světla: http://www.hadrynamoto.cz/detail/de-svetlomet-s-led-pozicnim-svetlem/
ale oni jak jsou dlouhé tak mi nevychází na hloubku do původního hrnce, takže by mi koukaly nějakých 8 cm před hrnec což je moc takže to potřebuju zapustit hlouběji.
já bych si to odměřil to lešení ale ty 2 zadní šroubky právě těžko nějak trefim vůči těm bočním. tak jsem právě chtěl jestli to někdo má že by mi to změři přímo na tom držáku.
co se týká toho plastovýho krytu tam pasuje kryt z avie ? nebo jak jsi to myslel? já mám právě pouze z původního světla ten obdelníkovej plastovej rámeček
prave ze mas pevne dane rozmery bocny uchyt/uchyt zadneho stelovaku/zadny uchyt palubky/horne uchhyty palubky v tom jestvujucom hrnci, takze tam pomerat, resp upravit...inak sa tie 2 svetla dost hreju, takze asi aj koli tomu to je zozadu nekryte...skusim to pofotit mobilom a dat sem. No a awiackym svetlom sa zo srandy oznacuje prave to origo 11kove, cize samozrejme ramik s povodneho 11koveho
sprava zboku...je to 3mm nerez, cca 12,5cm od zadnej strany predneho plechu po celnu sranu toho uchtu na stelovak, je tam dost blby pristup
patol přiložený následující obrázek:
Pánové, pardon za offtopic, kdybyste to světlo někdo prodával nebo o někom věděli, měl bych zájem. Jinak asi na konci týhle sezóny koupím Wunderlich...