Dobrý den ,
Chtěl bych si zkusit sám vyměnit oba vlnovce na kyvce a muj dotaz zní je třeba na něco si dát majzla? jak je to s montáží kyvky a seřízení toho šroubu na levé straně stroje.Nemáte někdo návod na montáž/demontáž včetně utahovacích momentů.postahoval jsem plno manualu a ruznych příruček ale vetšinou to byli pouze uži.navody.
A nebo to mam nechat být a raději odborný servis??
pěkné video, jen si myslím, že zadní hrušku sundávat není třeba. Pravda, možná bude trochu "horší" manipulace s "kyvkou", ale není nutnost ji sundat...
Dej si jen pozor az budes nasazovat rameno tlat si nevyhodis manzetu z ramene u prevodovky. Pokud mas silikon tak ji na te strane kde ji drzi plastovy krouzek nalep a mas jistotu. Pak zbytek namazat Staburaksem.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Zadní hruško...skříň rozvodovky samo nemusí sundávat. A než se do toho pustíš (je mi po tom prd...ale proč?) tak si zkus vůli kola, ať to GO děláš na jeden pokus.
Někde se tady na foru motal manuál, zkus pohledat. Odkud jsi?
edit. aaa Plzeň, tak třeba někdo místní.
Upravil Waltr dne 24.02.2015 19:53
Waltr napsal:
Zadní hruško...skříň rozvodovky samo nemusí sundávat. A než se do toho pustíš (je mi po tom prd...ale proč?) tak si zkus vůli kola, ať to GO děláš na jeden pokus.
Někde se tady na foru motal manuál, zkus pohledat. Odkud jsi?
edit. aaa Plzeň, tak třeba někdo místní.
Ten druhý vlnovec mi vypadává z kyvky a nechci aby tam padalo bláto / prach
On ani ten plastový zajišťovací kroužek nemusí být od kardanu zničený (prodřený). Ono stačí, když je ta manžeta už stará a ztvrdlá a zajišťovací kroužek za roky ztratí také svoji pružnost. Pak to při propružení vyskočí. Fakt nejlepší způsob zajištění manžety je kyvku v místě uchycení manžety důkladně odmastit a novou manžetu nalepit silikonem. Pak už plastový jistící kroužek z kyvky nevyskočí a manžeta drží a těsní "fest".
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
rusko no
to sranístím to maš stejně rychle i s demontáží a maže to naprd vazelínou
Upravil servisak dne 26.02.2015 13:44
mám kamaráda, co si nechal vlnovec měnit preventivně - ten jeden byl trochu zpuchřelý, ale ještě by něco vydržel - dali mu nové a po roce jsou ty nové zpuchřelé stejně, jako ty původní, co byly na moto asi 5 let. Servis říkal, že jiné se sehnat nedají a že to tak je, protože je tam dáváno ve výrobě hodně málo gumy či čeho....
jen pro informaci, že pokud není potřeba, asi bych neměnil a jen ten původní třeba lépe upevnil, aby nevyskakoval z kyvky... Mě začal na konci sezóny také vyskakovat, tak mě jeho upevnění také čeká, ale měnit nebudu
Upravil maser dne 26.02.2015 14:10
servisak napsal:
rusko no
to sranístím to maš stejně rychle i s demontáží a maže to naprd vazelínou
kdes přišel na Rusko? Borcovi sic nerozumím, ale Rusky teda nemluví. Nebo jako automaticky, když někdo něco dělá stylem pojď na mě z boku, musí být rus?
No,Rusovi bys právě docela rozuměl Podle titulků bych řekl Řek
...ale trošku prasárna se to zdá i mě
Upravil Mr GS dne 26.02.2015 14:27
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
všiml jsem si, že na kardanu, na kříži co je u rozvodovky měl mazničku, já ji tam nemám, má tam být?
Upravil walda dne 26.02.2015 17:39
nemít GS, stojím tam ještě dnes https://www.motor...uid=344094
Toho rusa jsem jen střelil podle těch titulku a pak to přeskakoval bez zvuku. a je mi fuk jak mluví děla to jak ****s a to mi stačí. už se nedivím že jsou v prde.li když takhle vše ojebávají
už o to přemýšlím také dlouho, mám ty prachovky totál popraskané, No ale doufám, že to tonda zmákne při servise
Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti!