Volové. Z Vás bude mít chudák šok. On je tu novej a Vy na něj hned tak zhurta... Čekám, že se to tu rozjede jak ve vlákně "sezona 2015"
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
michals: nerozciluj se Po registraci se pise do policka ktere je na pravem hornim rohu stranky a hned za nim je tlacitko "hledej"
V prvmin prispevku, hlavne pokud zakladas vlakno by bylo hezke se alespon trochu predstavit.
Rekl bych ze tohle ti muze pomoct ziskat "rozumnejsi" odpovedi nez jsou o par prispevku vys
No, tak zeptal ses tak, že na to nešlo jinak. Troška smyslu pro humor a rázem se tomu můžeme všichni zasmát. Navíc si hledal někoho, dali jsme Ti jen pár možností
Ale abych teda byl sluníčkový, hlava už mi neroste a z Ústeckého kraje nejsem.
Tak jo, můj první příspěvěk takže malý představení . Báwo není moje ale sedlá ho moje ženuška, která na něj přesedlala ze Suzuki SAVAGE (palec hore ) Přesvědčila ji dovolená v Rumunsku. Báwo je F650GS z 2003 a vzhledem k tomu že jsem byl jmenován do funkce servisáka, bylo potřeba založit profil. Zatím řešíme spousty drobností jako přepákování, netopí levý heft, vypínycí ABS nejde vypnout, přijdou mi nižší vidle (?), koroze rámu v místě připojení propojení chladiče......možná jsem moc puntíčkář Naštěstí je tu spousta informací takže za to dík - je kde hledat. Já jinak jezdím na Africe a Blackbirdu
Upravil Havran_K dne 25.03.2015 12:57