Koupil jsem plachtu (nevím rozměr) v Hornbachu asi za 80.- Kč. Zakryje spolehlivě celou motorku.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Uz nekolik let pouzivam tu nejvetsi plachtu od Oxfordu. V pohode prekreje moji 1150 i s bocnima kuframa a lodnim vakem.
Velice skladna,po sbaleni je v tasticce o rozmerech cca 30x20x7 cm. A ve spodni casti v miste stupacek ridice se da v nasazenem stavu sepnout prezkou.
http://www.bonmot...nad-ccm-1/
Upravil Kubrt dne 24.03.2015 20:06
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Uz nekolik let pouzivam tu nejvetsi plachtu od Oxfordu. V pohode prekreje moji 1150 i s bocnima kuframa a lodnim vakem.
Velice skladna,po sbaleni je v tasticce o rozmerech cca 30x20x7 cm. A ve spodni casti v miste stupacek ridice se da v nasazenem stavu sepnout prezkou.
Šikovnej kluk Já už koupil několik plachet a podaroval je dál, bo na hrocha nestačily. V garáži přes zimu mám normální modou velkou igelitotextilní, ale pořád jsem dumal, jaká by se dala použít na cesty a hroch se pod ní vešel. Když tam dáš 1150, tak se tam vleze i Bobeš.
Dík za typ a link.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Link byl prvni , kterej jsem nasel. Jen pro ilustraci, ale kazdopadne ten Oxford urcite dobrej. Odzkouseno nekolik let na parkovisti u byvale prace. Cely tyden pod plachtou, vitr ,dest,horko, zima. Po par letech ale ta plachta vlivem pusobeni pocasi "zterela" a pak pri silnejsim vetru rupla jak stary trenky
Ale jak jsem psal... ta plachta fungovala nekolik let a pres sezonu prakticky denne. V zime s ni masinu zakryvam i v garazi...
Upravil Kubrt dne 24.03.2015 20:24
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.