Ahoj kolegové, sice to je na Stelvio, ale sháním universální deflektor na plexi. Nějaké zkušenosti? Rovnou tip na nákup?
Něco jsem kdysi zahlédl myslím od Wunderlich?
Děkuji.
Měl jsem od Wunderlichu malý uzamykatelný deflektor a namontoval jsem ho na malé GS. Ročník 2002 , tříděrové uchycení. S nastavením jsem laboroval dosti dlouho a nepodařilo se mi to uspokojivě nastavit. Měřím 180cm a plexi mám původní, standartní provedení. Největší problém však byl s vibracemi celého plexi. V určité rychlosti se s tím nedalo vůbec jet .Jednak deflektor něco váží a upevnění plexi u malého GS není nic moc. U Stelvia to však může být úplně jinak.
Mám tohle, má to opravdu hodně širokou škálu nastavení, neváží to tunu a navíc to perfektně kopíruje plexi u adventury (u steliva nevím). Každopádně to není zamykatelný jako třeba varianta od TT, ale zase je to značně lehčí a mě se i víc líbí. http://www.bohemi...SBwDvysVzg
ten sportovy som mal na 12 GSA (vzduchac) a so seriovym plexisklom pri spravnom nastaveni krasne staci aj na moju vysku 195cm
najvacsi rozdiel okrem velkosti je v tom ze ten sportovy (mensi) ma sadu na uchytenie bez vrtania v cene (cize je iba na tebe ci budes vrtat alebo nebudes) kym k tomu turistickemu (vacsiemu) tu sadu na uchytenie bez vrtania treba dokupit (stale vsak ten turisticky mozes chytit vrtanim)
najvacsia feature oproti konkurencii je to ze pri X-creene si mozes nezavisle od seba nastavit odsadenie od plexiskla a samotny uhol deflektoru = asi aj stovka zmysluplnych poloch co zasadne zvysuje sance na najdenie optimalnej polohy pre daneho jazdca
ten turisticky by som ja osobne na GS nevešal ale už pár takých odišlo od nás aj GS
p.s. clenovia bmwgs.cz maju u nas zlavu 10%
Upravil raptor dne 05.04.2015 08:00
live fast, die young be wild, have fun
Paul napsal:
Mám tohle, má to opravdu hodně širokou škálu nastavení, neváží to tunu a navíc to perfektně kopíruje plexi u adventury (u steliva nevím). Každopádně to není zamykatelný jako třeba varianta od TT, ale zase je to značně lehčí a mě se i víc líbí. http://www.bohemi...SBwDvysVzg
Děkuji Paule, to je přesně ono, co jsem sháněl...jdu do toho.