Ahoj kluci,
mám na Vás prosím dotaz ohledně šroubu, kterým se nastavuje tuhost zadního tlumiče. (Hard - Soft)
Dnes jsem na to sáhl poprvé - motorku mám chvilku a s podovozkem jsem si nějak zvláště nehrál, zítra mám jet na "Krotitele", říkám si zklusím to nastavit do základního režimu dle návodu....
Šroub byl na doraz tak jsem ho povolil, lehce to nešlo...ale extra ztuha také ne a ..... on jakoby povyjel ven a už nejde zatočit zpět - stisknout dovnitř jde, ale na zašroubovat nee :-(
Je to hodně v háji ? lze to opravit ? a dá se s tím vůbec zítra jet, abych moto ještě více neublížil ? :-(
Tak ještě po krátké projížďce jen doplním - pocitově je GS měkkčí, ale nijak razantně a olej nikde neteče, neprolíná..., ale šroub dotáhnout nejde - tak já nevím...
BMW R1150 GS Adventure 2002
Mas ten sroub utrzeny...pomuze bud novy tlumic nebo jen spodni kus nebo prevrtat a dat novy sroub.udela ti to nekdo kdo ti to bude repasovat...
Kupredu spatki ni krok...
Bohumil napsal:
Mas ten sroub utrzeny...pomuze bud novy tlumic nebo jen spodni kus nebo prevrtat a dat novy sroub.udela ti to nekdo kdo ti to bude repasovat...
Děkuji moc za odpověď, takže přeci jen utržený šroub , já ty ruce mám opravdu levé.....
Máte prosím někdo kontakt na někoho šikovného a rychlého ?
Co jsem se díval v historii tak je zde vychvalovaný p. Buráň z Pašovic, nebo www.prochymoto.cz - dojedu kamkoliv :-)
Děkuji moc
Upravil DavidTR dne 30.04.2015 22:16
BMW R1150 GS Adventure 2002