Mam problem u mého GSa, v neděli 16.8. jsem na mašině brutálně zmokl a začal mi zlobit alarm, nejde aktivovat, ani deaktivovat, motor běží bez problémů.
Pokaždé když strčím klíček do zapalování a nastartuju, vynulujou se mi hodiny na palubce. Nechal jsem to dva dny stát v garáži, aby to vyschlo, ale nepomohlo to, nemáte prosím někdo nějakou radu ? ještě podotknu že když chci aktivovat alarm, tak se motorka někdy rozhouká, ale né na plno, jen trochu, vypnu to normalně tlačítkkem na klíči (klíč jsem po dojetí hned rozebral a byl suchej) díky za rady
Máš originál,nebo něco dodělávaného?
Najdi jednotku a rozeber jí. Asi v ní bude mokro. Projdi kabeláž od jednotky,jestli není někde porušená izolace (zase voda atd.) a konektory.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
určitě to budou špatný kontakty, otázka je, jestli opravdu od alarmu nebo i jinde. Rozeber co pujde (myslim kabeláž) a zkus to dát dohromady. Kontakty hlavně pořádně očisti, hlavně ty na baterce a uvidíš. Mě baterka už vyškolila hodněkrát, jen blbej kontakt na mínusu a polovina motorky fungovala a polovina ne
Do it my way...