Ahoj,
máte někdo zkušenost se spacáky PRIMA?
Jedná se mi přímo o tento: http://www.prima-...rek-xp-220
Podle toho co jsem zatím našel na webu a porovnal materiály to vypadá zajímavě...nicméně osobní zkušenost je osobní zkušenost.
Four wheels may gets you there, but two wheels will made the journey memorable.....
Ahoj, tento spacák jsme si na jaře 2015 koupil, odjel s ním pár víkendů a byl s ním na 15 dní v Gruzii. Naprostá spokojenost, kvalitní zpracování, krásně hřeje . Rozhodně můžu doporučit. Mám 176 cm a nyní bych si akorát koupil tu prodlouženou verzi.
U cant buy happiness but u can buy a motobike and that´s pretty close......true story!!!!!!
Používám už mnoho let tři modely BIKER, TULÁK, TREK podle počasí, druhu aktivity a velikosti zavazadla ..... jsem opravdu hodně spokojenej ..., mohu jen doporučit. Pokud nejsi vyloženě prcek, tak tu delší variantu a určitě řadu prima clasik. Čas od času se někde objeví super cena ve výprodeji. Mě se před cca 4 roky povedly 3 tuláky za cca 3800,- to byla pecka...... Pokud budeš řešit 2 ks, tak L-P, několikrát se mi to hodilo.
Diky za zkusenosti.....urcite pujdu do prodlouzene delky 220 a pro mladou bude ok ta normalni delka....
Four wheels may gets you there, but two wheels will made the journey memorable.....
Také Primu používáme již drahně let......pro "mladou" doporučuji vzít teplejší variantu, než si bereš pro sebe...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Ja mam taky nekolik let, ale uz nevim ktery (tusim ze tulak) Prezil noc ve freekempu na Someilleru pri 4st. Asi bych dnes koupil nejaly teplejsi a v horku se jen prikrival. Ale jsem s nim spokojen. Jo zima mi byla jen kdyz jsem se zkutalel z karimatky. Na karimatce pohoda. Mam taly prodlouzeny.
Splněný sen moje 1100GS
Mam Prima Bike XP L+P ( ruzne delky - ja a moja ) a na letni pouziti bez problemu. Chladno mi bylo jen jednou v Rumunsku, to jsme meli rano 5°C. Ale fakt jen chladno. Nekosl jsem. Nemeli jsme tusim v ten moment ani sepnuto k sobe. Provedeni i kvalita zadny ploblem. Sel jsem hlavne po velikosti. Na chladnejsi pouziti urcite neco teplejsiho.
I pád na hubu je pohyb kupředu
Díky za postřehy.
Právě z důvodu chladnějších nocí jsem vybral typ TREK kde je si myslím dostatečná teplotní hladina směrem do mínusu...
Je vyřešeno jdu je objednat
Mám Terka i bikera. Terka mám 10 let a vlákno selhlo až poslední rok a momentálně je v něm teplo jak v novém bikerovi. Jinej spacak než Primu nechci. Navíc podpořit českou ekonomiku.....
Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti!
S novým trekem jsem spal v Bulharsku na sněhu ( ve stanu) jen v termopradle a s čepicí a pohoda, teplota venku byla okolo 0....
Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti!
Pokud to někomu pomůže při rozhodování...
Nakonec jsem šel do varianty PRIMA BIVAK XP což je čistokrevný zimní spacák a nelituju ani trošku. Zpracování spacáku masakrální a nemůžu si pomoct... prostě pecka.
Jasně je to zimák tak při zabalení je větší ale to pohodlí....vysloveně se do něj těším.
Jediná nevýhoda je, že přítelkyně vyzkoušela a budu pořizovat druhej
Upravil DanielS dne 18.05.2016 20:53