Dobrý den, chci se zeptat po otočení klíčkem normálně nabíhá palubka tak počkám, poté nastartuji. Motorka nastartuje v tom okamžiku zhasne palubka a naběhne znovu, přitom motor normálně běží. Po naběhnutí asi deset vteřin svítí oranžoví trojúhelník s vykřičníkem (obecná výstražná kontrolka) pak zhasne, ale motorka pořád běží. A podle nabíječky je baterka v pořádku a nabitá. Jinak motorka rok výroby 2012.
Děkuji za odpověď
Ahoj
Nevím, jak u nových ročníků, ale u 2001 světlo a tyhle věci při startu hzasnou.
Co znamená ta kontrolka taky netuším, já ji tam nemám
Tobě to zhasne až po nastartování nebo během toho?
Do it my way...
Zdarec, tohle mi udělalo párkrát taky... A bylo to slabou baterkou.. Normálně proběhla kompletní diagnostika motorky, zmackl jsem startér a odběr byl tak velký že budíky zase zhasly a celá diagnostika se dělala znovu (jak když zapnes klíček ale motorka už běžela) .. Ten trojúhelník svítí dokud není diagnostika hotová (aspoň si to myslím) jinak mám 800 rok 2011 a dle mého názoru není baterka úplně ok
Tak to bylo baterkou díky moc, chci se ještě zeptat když mám nabíječku Optimate 5 voltmatic a tá má funkci udržovaní baterky můžu jednou třeba za měsíc napojit na baterku bez toho aniž by ji odpojoval od motorky?
Není zač
Tak s tou funkci může být zapojena celou zimu od toho tam ta funkce je.. Idelani je si natáhnout kabel od baterky s tou koncovkou a jen připojovat nabíječku nic neodpojuj to se nedělá