Ahojte
Zháňal som niekoho, kto by mi vycentroval kolesá na GSA ale žiaľ nikto to nerobí. Keď poviem že ide o BMW nerobia kríženy výplet BMW Ak mate kontakt a skúsenosti s niekým, kto to robí v SR, tak sa podelte budem vďačný. Díkes. Rado
Upravil Rado GSA dne 06.12.2015 12:14
BMW R1200 GS ADVENTURE 2007
To máš v kozách obě kola? Přední umím a zadní se budu učit o Vánočních svátcích. Reálně budu k dispozici koncem ledna, února (mám teď jiné práce 6 půlek). Pokud máš naražený ráfky, tak ti nepomůže ani svěcená voda, to budeš muset koupit nové.
Jak moc ti to hází (mm)?
GSA 1250 Rallye 2024
predok mam určite na centrovanie pri rýchlosti 100 a viac strašne vibruje moto ako elektrická brúska keď som to pozeral tak cca 10 mm hádže do strán. zadok som nepozeral keď už treba predok tak dám aj zadok premerať. narazené niesu len centrovanie a vyváženie treba.
ak máte dáke dobre skúsenosti so servisom dajte kontakt. Dik
Upravil Rado GSA dne 06.12.2015 12:10
10 mm? To je hodně
K tvojí druhé otázce. Já jsem si kolo centroval a mám v plánu dělat si unašeč i na zadní kolo, ale jak jsem psal, reálně jsem schopnej to udělat v lednu - únoru. pokud by šlo o předek, tak možná mezi svátkama.
GSA 1250 Rallye 2024
Ty jo to se mi nezdá, aby to 10mm házelo, to už by muselo dostat ránu jako prase a ještě by museli být přervaný dráty. A i kdyby nemyslím že by to způsobovalo ty vibrace jak píšeš. Já jsem na jiné moto měl naražený ráfek, tak tam těch 10mm házivosti skoro bylo a i tak to vibrace nezpůsobovalo, jenom se to blbě vedlo v zatáčkách. Bych ty vybrace hledal jinde. Ale jestli to těch 10mm fakt hází tak se stím něco udělat musí, ale docela pochybuju žo to půjde vycentrovat. Jinak kdo to dělat umí ti neporadím, já si na své motorce kola přeplétal sám, ale nevím jestli by mi někdo dokázal zaplatit za to abych se do toho porodu pustil znova
Stewe napsal:
10 mm? To je hodně
K tvojí druhé otázce. Já jsem si kolo centroval a mám v plánu dělat si unašeč i na zadní kolo, ale jak jsem psal, reálně jsem schopnej to udělat v lednu - únoru. pokud by šlo o předek, tak možná mezi svátkama.
Pokud chces a pomuze ti to dam ti jeden unasec .
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Praveze to nieje merane iba odhad na moto nemal som meraky :-/
Ked som to skusal tak do stran to islo pekne aj som to spravil len ked som potom robil vajco tak zase mi to rozhodilo do stran. Tak som dal dole kolesa ze to dam spravit. A teraz uz nemam kolesa na moto tak to uz neviem pozriet ani zmerat.
Ono to urcite pojde pekne vycentrovat len treba vediet ako a mat k tomu patricne naradie meraky prax a hlavne trpezlivost
Upravil Rado GSA dne 06.12.2015 23:45
Mira1150 napsal:
Ty jo to se mi nezdá, aby to 10mm házelo, to už by muselo dostat ránu jako prase a ještě by museli být přervaný dráty. A i kdyby nemyslím že by to způsobovalo ty vibrace jak píšeš. Já jsem na jiné moto měl naražený ráfek, tak tam těch 10mm házivosti skoro bylo a i tak to vibrace nezpůsobovalo, jenom se to blbě vedlo v zatáčkách. Bych ty vybrace hledal jinde. Ale jestli to těch 10mm fakt hází tak se stím něco udělat musí, ale docela pochybuju žo to půjde vycentrovat. Jinak kdo to dělat umí ti neporadím, já si na své motorce kola přeplétal sám, ale nevím jestli by mi někdo dokázal zaplatit za to abych se do toho porodu pustil znova
Mě to taky celkem dělalo osmičku a na řízení to bylo hodně poznat. Opravdu horší jak nevyvážená pneu.
Pokud jak píše se do centrování pustil sám, tak už chápu, že si tam udělal 10 mm.
GSA 1250 Rallye 2024
asi nie 10 :-) do desat mozno 7 mm 8 mm fakt som to nemeral no nad 5mm to bolo.
skusim to pozriet a dam vediet. len to nebude tak jednoducke kolesa mam tu a moto 300 km dalej, no nieco vymyslim
Upravil Rado GSA dne 07.12.2015 08:34