Až budeš shánět parádní topcase, nebo boční kufr na svoji motorku, ve Velké Bystřici je jeden šikovnej "kufrtvůrce". Bez problému Ti udělá i nerezové rámy...
Zkus napsat jemu, jestli o něčem neví on. Nick má bystrické...
Upravil radosek dne 17.12.2008 21:34
přímo v olomouci dělá bavoráky PPT motoservis,ten mechanik už to dělá mnoho let,předtím mi dělal suzuku,pak jamahu,fčil bmw,můžu doporučit
a taky samozřejmě cyril v prostějově
kde ho najdeš,ten PPTže,bych málem zapomněl,u baumaxu přes silnici co vede do holice je elektro spáčil,vedle je meteor a pod meteorem je tento servis
PPT MOTO servis s.r.o.
Holická 574, 772 00 Olomouc
Telefon: +420 777 969 366
E-mail: office@pptmoto.cz
Web: www.pptmoto.cz
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
asi sis ten motor dělal pokaždé sám
byl sem několikrát vté průmyslové zóně ve šternberku a vždy měl zavřeno,jezdím do vedlejší firmy vobčas,tak sem tam nakukoval,je to bývaley cyrilův kolega,myslím,že kněmu jezdí odsud z fóra JAKO
byl sem několikrát vté průmyslové zóně ve šternberku a vždy měl zavřeno,jezdím do vedlejší firmy vobčas,tak sem tam nakukoval,je to bývaley cyrilův kolega,myslím,že kněmu jezdí odsud z fóra JAKO
Ale kdež.Doteď jsem servisoval v Prostějově.
Upravil pavelgs dne 17.12.2008 23:26
Ale kdež.Doteď jsem servisoval v Prostějově.
žeby až tak,je pravdou že sem tam byl jednou na seřízení,pak už jen olomouc,né kvůli nespokojenosti,ale vzdálenosti
Radši to nebudu komentovat. Ještě bych plácl něco co vyvolá flame war a to bych nerad.Prostě v Motohuricane mi byla opravena a seřízena motorka perfektně a musím jen pochválit.
AHOJ
Nebudu kvůli tomu načínat nové téma.
Zřejmě je to nepodstatné, protože jejich krátkou existenci asi nikdo z nás nezaregistroval.
Pobočka BMW AUTEC GROUP v Brně na Herčíkově ulici je zrušena.
Obrovská reklamní plachta se žlutou R 1200 GS viditelná široko daleko z Hradecké ul. je pryč a stejně tak je vystěhovaná prodejna.
Takže jen tak pro info, aby řeč nestála.
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
Mara napsal:
AHOJ
Nebudu kvůli tomu načínat nové téma.
Zřejmě je to nepodstatné, protože jejich krátkou existenci asi nikdo z nás nezaregistroval.
Pobočka BMW AUTEC GROUP v Brně na Herčíkově ulici je zrušena.
Obrovská reklamní plachta se žlutou R 1200 GS viditelná široko daleko z Hradecké ul. je pryč a stejně tak je vystěhovaná prodejna.
Takže jen tak pro info, aby řeč nestála.
Tak to jim to dlouho nevydrželo...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Chtěl sem se zeptat jak seřízení, v Motohuricane, vychází cenově. Potřeboval bych 1150ku kompletně seřídit, podtlaky, ventily, klapky a co já vím co ještě se tam seřizuje. A jak diagnostika nechával si jí tam někdo dělat(jestli jí mají), případně jaké máte zkušenosti s vyhledáním, mazáním chyb atd....
dikec