Zdravím,
teď jsem cca rok-rok a půl kvůli většímu vytížení moc nestíhal sledovat kdo co nabízí. Nicméně můj starší textilní komplet je přeci jen už pár (6-7) let používaný a tak koukám po něčem novém. Bohužel nevím moc co :/ Prakticky nic nemá tak dobře řešené větrání jako můj starý komplet
HELD OASIS a HELD DAKAR
Kalhoty - příčný zip přes stehno, který i v 38°C vedrech zajistí příjemné klima (bez opruzenin :-) )
Bunda zipy po celé délce rukávu, na hrudi a hlavně výfuky na zádech ale i na zadní straně ramen a paží...
Má někdo zkušenosti? Případně co byste kdo doporučil? Koukal jsem po PSI ale upřímně vzhledově mám pocit že se komplet Serpens + Eridanus moc nepovedl :/ Bohužel...
Upravil HonzaGS-SV dne 28.04.2016 07:29
Já si pořídil Alpinestars Valparaiso DryStar http://www.alpine...yHhUDCLQUE v modré a kalhoty k tomu v šedé - modrá nešla sehnat nikde. Mám první motorku i oblečení, tak nemůžu srovnávat. Nicméně jsem velice spokojený. Kalhoty jsem před vánoci měl z motoin.de za 188 éček vč. dopravy (model 2015 - s odnímatelnou membránou Drystar- model 2014 ji měl napevno) a bundu loni za 6600, kč (vše odnímatelné).