Ahoj včera jsem popojizdel po meste na motorce a rozsvítila se mi červena dioda na budíku, v tu chvilku jsem si nebyl jistej jestli svíti normalne nebo ne . Motorku jsem chcipnul a už nenastartoval jen cvakla a nic. Zkoušel jsem to několikrát říkal jsem si asi slabá baterka (ale ta je měsíc stara) a pak koukam na budíky kde problikaval napis EWS . Nakonec jsem motorku pustil z kopce a na roztlaceni chytla . Ted uz zase normlne funguje .Vrta mi hlavou ten nápis EWS a ta červená dioda, teď už vím že normálně svítit nemá. Co jsem tady na foru nasel mohl jsem to zapříčinit zapnutím klíčku a hned rychlým startem, že by se špatně načetl klíček nebo je to znameni ze ochazi ten snímač co je na spinacce. Co jsem tu našel snímač je častá závada takže odvrtam srouby spinacky , nahradim imbusy a kupuju snímač do zásoby . Za 14 dní jedu na dovolenou tak bych rád zjistil co se dělo. Jde o 1200 gsa 2006 .
Upravil svobodakT dne 08.06.2016 07:12
jipo napsal:
Tohle presne se deje, kdyz je vybita baterie. Kdyby to bylo antenou, tak to nenastartujes ani roztlacenim..
Jj vím jak se to chová když je mrtvá baterka ale to by se přeci nerozsvitila červená dioda za jízdy a nesvítilo by mi při startu EWS na budíku. Navíc po 200 metrech jsem motorku chcipnul a bez problemu nastartoval, to by s mrtvou baterkou nešlo.
Napiš rovnou Tondovi a nebo Servisákovi. Jestli to někdo ví, tak ty dva
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tou diodou myslis c3 na obrazku? Jestli to neprestolo dobijet, treba se uvolnil kabel od baterky. Pri te cervene kontrolce by se melo jeste neco objevit na displeji. Tam jsi nic nezaregistroval?
jipo přiložený následující obrázek:
jipo napsal:
Tou diodou myslis c3 na obrazku? Jestli to neprestolo dobijet, treba se uvolnil kabel od baterky. Pri te cervene kontrolce by se melo jeste neco objevit na displeji. Tam jsi nic nezaregistroval?
Nene, tou kontrolkou myslím tu malou červenou diodu mimo displej. Normálně svítí jen tak lehonce ale za jízdy se úplně rozzářila , nebyl jsem si jistej jestli je to normální ale po chcipnuti nastal právě ten problém kdy blikalo na displeji EWS a zlutej trojúhelník. Po roztlaceni byla dioda i displej v normálu, startovala a vše fungovalo.
jipo napsal:
Nene, tou kontrolkou myslím tu malou červenou diodu mimo displej. Normálně svítí jen tak lehonce ale za jízdy se úplně rozzářila , nebyl jsem si jistej jestli je to normální ale po chcipnuti nastal právě ten problém kdy blikalo na displeji EWS a zlutej trojúhelník. Po roztlaceni byla dioda i displej v normálu, startovala a vše fungovalo.