Vím, že tady je toho ohledně pneu spousta, ale jaké byste doporučili SILNIČNÍ pneu.
Terén pro mě znamená pouze tráva, když jedu ze zahradního domku. Jinak jedu pouze silnici.
I když je GSo děláno lehce i do terénu, jezdím jen silinici.
Je to 1150 ADV
Záleží, jakej jsi kanec Za mě Tourancky a nebo Mitas E07. Mitasy mám teď od Rudy a super. Metzelery jsou asi lepší, ale dražší. Koleno nejezdím a na Mitasech (až si sednou) se jede parádně.
Za mě E-7, ale pro moje použití. Na dálnice a silnice lepších tříd, včetně mokra, dvousměsná Anakee2 nabo podobná alternativa (je-li). Po dvou odjetých sadách jsem na radu Rudy obul E-7 a vím,že kam vyjedu, odtamtud i sjedu. Jen na mokru je to slabší.
Na 1150gs jsem teď přešel z michelin anakee 2 na metzeler tourance next a zatím velká spokojenost. Pneu ma daleko kulatejsi profil, takže motorka je ještě hravější a nádherně tichá. Na vodě vyzkoušeno zatím jen chvíli a naprosto v pohodě. Za mě doporucuju pro účely, který popisuješ...
Za me doporucim Anakee 2,naklony az na dreni padacimi ramy.Odlitany asi 4 sady.Na tve politani idealni.Jinak ted jedu 2 sadu E-07 a zatim taky spokojenost.
Já jezdím CONTINETAL TRAIL ATTAC.. Měl jsem i ANAKEE2 i ANAKEE3 i TOURANCE i TOURANCE NEXT.. Te'd už objednávám jen TRAIL ATTAC.. Podle mě nejlepší volba na silnici..
Over than 250k km on BMW GS bikes
Původně jsem měl Metzeler tourance. Odešly poměrně záhy. Nasadil jsem Mitas e08 ale necítil jsem se na nich. Dal jsem Metzeler next a sedí jako přibitý. Uvidím po Rumunsku co vydrží. Do terénu nejsou vůbec.
Pirelli scorpion trail , sucho mokro fajne povozenie ale inak fajne cestne stuple mitas e10, za mna supersport stupel, len 3000km zadna KO. Voda im nevadi a jazdi sa mi na nich lepsie ako na cestakoch, kazda nerovnost, kamienok na ceste odfiltruje lepsie ako cestne pneu. Do roka som likvidoval tri sady, kedze som im veril viac ako cestnej pneu
Upravil copo dne 07.07.2016 21:32
copo@centrum.sk