Zdravím.
Chtěl bych se přidat do klubu a po dnech strávených pročítáním fóra i plnohodnotným čenem. Vyhlídl jsem si tuhle krásku a zajímalo by mě, co na to vaše odborné oko. Předem děkuju za postřehy a typy
Asi nějaká 1200 SONDEREDITION- podle téhle foto ... (nepatří tam samozřejmě)
Jinak je to model 2007 - model 2008 má pár vizuálních i technických odlišností
Dawid přiložený následující obrázek:
[150.67Kb]
The world will never be the same, once you’ve seen it from the seat of
BMW 1200 GS Adventure!
Jo, té jsem si také všiml. Už jsem posílal dotaz na ten pád a víc fotek. Jinak jsem si všiml, že jsou tam připravený držáky na přídavná světla, ale ta tam nejsou. Dělalo se to i tak? Nebo je tam prostě někdo už nedal?
j_a_k napsal:
Na mě to působí jako strašná zpatlanina. Koukni třeba na toto http://cestovnien...alu-kufry/.
Prodejce je spolehlivý a mnoha členy prověřený.
Samozřejmě Bobovo nabídku sleduji denně... není to na tu motorku už přeci jenom moc? Já najedu max 8000 za sezonu, ale přece jenom... Pak mě tam vyděsil ten tlumič.
j_a_k napsal:
Na mě to působí jako strašná zpatlanina. Koukni třeba na toto http://cestovnien...alu-kufry/.
Prodejce je spolehlivý a mnoha členy prověřený.
Samozřejmě Bobovo nabídku sleduji denně... není to na tu motorku už přeci jenom moc? Já najedu max 8000 za sezonu, ale přece jenom... Pak mě tam vyděsil ten tlumič.
Proč myslíš že je to na ní moc? Podívej se, kolik má najeto na R1200GSA zdejší člen Mr GS
Zadní tlumič jsem řešil na svém GSA ve 48000, tady si ho dotyčný vyměnil za Wilbers, což je dle mého lepší jak zrepasovanej originál. Není čeho se bát, já vidím kvalitní a vybavenou motorku za 200000,-
Já osobně bych kontakotval Boba a domluvil si rande.
GSA 1250 Rallye 2024
Hned po prvním přispěvku jsem si to hledal. To je tak mazec. Obrovský respekt jak k jezdci, tak k motorce. Vidím, že pochybovat o kvalitách"haněné " 1200 nemá cenu. Tenhle víkend se do čech nedostanu, ale příští,když bude ještě volná, se na ní sjedu mrknout. Díky všem za postřehy a už se těším na nějakém srazu