Ahoj,
ráno sem normálně nastartoval a jel do práce (cca 2,5 km) no a na poslední dřižovatce mi při rozjetí chcípla a už nenastartovala, při zapnutí zapalování se ani nerozsvítí kontrolka teploty chladící kapaliny, zmáčknu startér a nic, ani se neotočí... stalo se to už někomu?? mám 2002 Dakara
Motorku sem koupil před 2 měsíci takže jak je na tom baterka nemám tušení :/ kdyby to bylo baterkoku tak by motorka v křižovatce nezdechla ne?? mám pocit že sem těsně před tím než zdechla slyšel jakoby cvaknutí (jako když cvakneš el. zapalovačem) ale nevím jestli se mi to jen nezdálo. mám to zkusit roztlačit? když je KO baterka tak se ani neotočí starter?
Měl jsem něco podobného, otočil jsem klíčkem a najednou trapné ticho, jako když si nevšimnete že máte chcípnuto tlačítkem (nouzový vypínač)... chcípací tlačítko jsem měl ve správné poloze... Rozebral jsem ho obrousil oxidaci, složil a jezdil.
Ahoj. Mám stejnej rok jako ty a nedávno jsem řešil stejný problém. Prostě mi to občas chcíplo, včetně kontrolek. Nakonec jsem zjistil, že to dělá hlavně, když zatočím doleva. Šel jsem po drátkách a a jeden ze čtyř drátků, co vedou na spínací skříňky, byl na půl přetrhlej. Spravil jsem a od té doby klid. Jen bylo blbý, že ty čtyři drátky jsou pod bužírkou, tudíž se to špatně hledá. Já to risknul, bužírku říznul a problém byl pod ní. Tak asi tak. čus
Čaute. Dnes som jel na mašine 2 naštartovala a zhruba po 3 krát som vypol a už som nenastartoval chvilu mi svietili kontrolky a potom vubec nič. Naštartoval som cez káble a keď som odpojil kable tak mašina vypla.kde je chyba.stalo sa to niekomu.mislel som si ze keď naštartuje cez káble tak môže jet ale odpojím.srartovacie káble a moto zdechne.poradte baterka alebo regler
zahorak napsal:
Čaute. Dnes som jel na mašine 2 naštartovala a zhruba po 3 krát som vypol a už som nenastartoval chvilu mi svietili kontrolky a potom vubec nič. Naštartoval som cez káble a keď som odpojil kable tak mašina vypla.kde je chyba.stalo sa to niekomu.mislel som si ze keď naštartuje cez káble tak môže jet ale odpojím.srartovacie káble a moto zdechne.poradte baterka alebo regler
Baterka, řešil jsem totožný problém. Přitom jsem jel trasu asi 300km, 50km před domovem jsem zastavil u obchodu a už nenastartoval.
Holt baterka je pěkně prohřívána jak zespodu od hlavy, tak ze strany od olejové nádržky. A prostě se jí to nelíbí...
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí