Tiez hladam nejaku USB nabijacku najlepsie s voltmetrom. + asi dokupim CTEC kabel na dobijanie motorky (nabijacku mam).
Upravil mison dne 06.12.2016 12:04
A co takhle E...nebo to budes pri kazde stk sundavat ? Nebo dyz bude nejaky pruser a protijedouci rekne zes ho oslnil. Ja mam mlhovku a xenon hella od touratechu, na stk si myslel ze me dostane ale politicky sem mu to vysvetlil tak sklapl to samy to ledkovy zadni svetlo hella od touratechu, taky mu dosla rec, vylepil znamku a jel sem dom.
Kupredu spatki ni krok...
tie lampy som zrusil lebo maju iba 4W, ale STK mi nerobi hlavu, lebo to chcem iba do terenu. Chcem nejake silne LED svetla.. spravim to na konektor aby sa dali lahko odpojit ked bude treba.
Já koupil obyčejné helly, protože potom to tahání s policajtama mě nebaví.
Full gas a nebát se :-D
Moto : BMW R 1150 GS, Supertenere 750 a Tenere 660,
Kawasaki ER 5(vše stále ve službě)
Na Dakaru jsem mel nehomologovany za EUR12 jedno, na boxeru mam nejaky s dualni homolovaci za EUR60 obe. Je to homologovany jako parkovacky a DRL zaroven.
Bohumil napsal:
A co takhle E...nebo to budes pri kazde stk sundavat ? Nebo dyz bude nejaky pruser a protijedouci rekne zes ho oslnil. Ja mam mlhovku a xenon hella od touratechu, na stk si myslel ze me dostane ale politicky sem mu to vysvetlil tak sklapl to samy to ledkovy zadni svetlo hella od touratechu, taky mu dosla rec, vylepil znamku a jel sem dom.
Mě zafungovaly ty pytlíky jak jsi radil. Sice chvíli kroutil hlavou, ale pak nafotil, vylepil a poslal mě do (_!_)
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Nazdar! Pridám sa do vlákna...
Párkrát som mal stiahnutú prdel, keď si ma vodič protiidúceho auta nevšimol a rozhodol sa predbiehať. Raz mi ani zelený nepremok nestačil. Uvažoval som o prídavných svetlách na padacie rámy aby som ,,pôsobil širšie´´. (Mám F650GS jednoválec)
Moja predstava je ale taká, že by pri jazde prídavné svetlá boli zhasnuté, keď zapnem diaľkové, tak by svietili a keď zmáčknem páčku prebliknutia blikali by ako stroboscop až kým nepustím.
Chcel by som to mať zapojené na originálne tlačítka teda žiadne extra objímky s prapodivnými spínačmi na riadidlá nechcem. Kôli malému odberu, rýchlemu rozsvieteniu a zhasnutiu by boli asi dobré LEDiody. Neposledný detail je legalita, no pri najhoršom by som na stk rozpojil konektor. Možno niečo ako toto???
Všechny světla na vozidle musí být funkční, lze to obejít tím, že je překryješ obalem a budeš tvrdit že je používáš pouze při závodech realy apod.
Ale pamatuj na to že na STK jsi nafocený a pokud tě někdo srazí a bude tvrdit že jsi ho oslnil, tak jsi v ....
Upravil aron dne 20.02.2018 17:50
Zapnutie cz dialkove a cez svetelnu hukacku nebude problem. To aj legislativne bude ok.
Horsie bude kupit svetlo ktore nema v sebe 3-5posebe iducich funkcii. A ked ho mat nebude tak to blikanie ,,stroboskopom'' by islo napojit cez prerusovac na 3tie brzdove svetlo. V mototechne za par sto korun. Ale na stk by som to vybral. Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/