Náhodou jsem narazil na článek, kde je nehoda F650GS v USA. Autor tvrdi, že je jedná o výrobní vadu u modelů do června 2003, kdy byla provedena úprava uchycení předního kola.
Nikdy jsem o tomto neslyšel. Víte o tom někdo něco? Sám vlastním model 2001 a nerad bych si někde vymlátil hubu :-) Na druhou stranu si říkám, že už jezdí 15let a určitě by se případná závada dávno projevila.
Jarrii,mel sem to v lete rozhadzane.loziska,simerinky..predne zadne a osky su docela bytelne.co sa tyka ok na loziska na vidlach,zadny naznak poskodena,hrubka ok mna nevyvadzala z pohody-ze nejak slabe,celkovo ty vidle su dostatecne masivne.skur mozno styl jazdy.ked s tym nekdo skace,mozno naraz prednym kolem do steny(vozu),ale tam bych to videl jak paku skur na okularoch hore.Podla 2obrazku je tam taky divny ostry lom,naspodu.taky cistejsi.aj ked odlitek zvlastne porovity.mozno tam je zrada.cekal by sem cistejsi hmotu.mam 2001 a dufam,ze mna moje podrza
Upravil lui175 dne 03.01.2017 09:36
tutoho se opravdu nebojte. Pamatuju si, ze kdysi davno se to tu stalo Tolimu, ale to bylo po nejakym letu do macochy.
Muzete tohle tema prohledat a treba to najdete. Tipoval bych to tak 5 let zpatky.
Hledal jsem, než jsem založil toto téma, ale nenašel jsem. Možná jsem nehledal dostatečně, ale to je teď už jedno.
Podle mého za to může případná předchozí nehoda nebo hrubé zacházení s motorkou (skok z Machochy :-))
Kvalita odlitku mě také překvapuje. Nečekal bych tolik bublin a různých trhlinek. Pokud by se jednalo opravdu o nejakou vyrobni vadu, asi by se to neutajilo a bylo by více takových nehod. Američani se soudí k kvůli nesedícímu počtu útržků v roli ****papíru. Nepředpokládám, že by je toto nechalo chladnými.
Tak jsem si na to asi odpověděl sám
Teplo jedine u kamen :-) www.kamnarstvi-bo...
právě si myslím že od 2003 začali dělat pevnější spodek vidle a je to dostatečně předimenzované,musela to být nehoda,nějaký náraz,nebo sakra velký skok.jen tak to nepraskne.viděl jsem spoustu nehod a většinou se ohnou vidle v trubce v uchycení a pod.než toto.už jsem viděl podobně zlomenej spodek vidle ale kolo bylo skoro placaté a hřídel jako luk,která to vytrhla po nárazu...určitě bych se toho nebál...
"Žij svůj sen"
tak tomu říkám"výzva"......asi ani s kroskou,bych to nechtěl plachtit....tak snad se ostatní z f 650 gs nebudou bát,že by za jízdy,praskla vidle...člověk vydrží neskutečné.
"Žij svůj sen"
jarrii napsal:
Toli: to snad nejde :-) To si sletěl omylem nebo v tom byl úmysl?
Pán se nepřesvědčil kam jede. Včera cesta, dnes macocha. Asi někde potřebovali písek. Důležité, že má na co vzpomínat Alespoň vidíme jaké máme zocelené členy fóra
Upravil joe dne 03.01.2017 14:05
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
jarrii napsal:
Toli: to snad nejde :-) To si sletěl omylem nebo v tom byl úmysl?
Pán se nepřesvědčil kam jede. Včera cesta, dnes macocha. Asi někde potřebovali písek. Důležité, že má na co vzpomínat Alespoň vidíme jaké máme zocelené členy fóra
Byl u tebe na návštěvě v Bratčicích?
Teplo jedine u kamen :-) www.kamnarstvi-bo...
ja som sa solidne vyrubal na dakare v nizkej rychlosti.. v podstate iab spadla motorka na bok.. odtrhol som zrkadlo v tej matici co sa srobuje do riadidiel.. da sa to niekde kupit ako diel, alebo sa menia cele zrkadla?
mison napsal:
ja som sa solidne vyrubal na dakare v nizkej rychlosti.. v podstate iab spadla motorka na bok.. odtrhol som zrkadlo v tej matici co sa srobuje do riadidiel.. da sa to niekde kupit ako diel, alebo sa menia cele zrkadla?
Prkotina http://www.yacomi...00101.aspx jen si zkontroluj jestli pravej nebo levej závit a velikost M8 nebo M10 to z hlavy nevim.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
roman650GS napsal:
Ahoj ja potřebuji M8 pravý zavit a nahoře zrcadko ma 1cm nevíte kde koupit na te stranci vice je jen levotocive a origo to stoji 500,-
nexistuji nejaka uchyceni zrcatek co se sehnou kdyz padnes? nejaky kloub nebo neco takoveho..toto mi prizjde dost divoky, hlavne kdyz sjem motorkou polozil asi 3x z 5 jizd . Polozil.. nepadl v rychlosti.. testuju teren
Je to ale lepsi sklopit kdyz vjedes do terenu a necekat az sebou placnes :-)
A dalsi vec je mit na riditkach lehce povoleny objimky, ne utazeny na krev.
At se to muze hnout, kdyz s tim flaknes.
Upravil haus1 dne 13.01.2017 09:23