Mám možnost za dobré peníze koupit oba boční s držáky +topcase s plotnou. Chtěl bych je namontit na 1150gs. Máte s nimi někdo zkušenosti? Přiznám se, že jsem je ještě v reálu nikdy neviděl a "neosahal". Jaký mají objem?
Díky za postřehy.
Ja bych clovece koupil jiny,orig maji blbej tvar a bocni drzaky,ten bocni zamek mas hned na rane kdyz to polozis,navic vysoky vyko ktery je vyklopny a ne sundavaci,coz znamena kdyz mas jeste treba rolku tak se do kufru nedostanes,nekde tu tomasTT popisuje svoje zkusenosti s balenim do tehle kufru a ja mel zkusenost podobnou,koupil jsem klasicky krabice zegy a je to jiny kafe,vetsi lip se do toho leze,vyko muzu sundat...topcase neni zlej,ale pak jsem prodal i ten.Navic motorka se mi nelibila jen s drzakama bocnich kufru..jinak jsou docela pevny,urcite vic nez zegy,ale ty vyklepes i sutrem to orig. ne. Dneska bych je uz nebral,myslim ze at zegy nebo bighusky,begr,sw motech bude lepsi volba,ale nekomu muzou treba vyhovovat.
To Slonciřijed zítra ke me na kafe mám skladem R 1150 GSADV.s originálama alu kuframa není nad to to prohlédnout live.Jsem v Horkách od 10hod.Když budeš chtít tak zavolej phone viz pm.
[quote]Bob napsal:
To Slonciřijed zítra ke me na kafe mám skladem R 1150 GSADV.s originálama alu kuframa není nad to to prohlédnout live.Jsem v Horkách od 10hod.Když budeš chtít tak zavolej phone viz pm.
Nevím,jak na tom budu zítra časově a tvůj tel. v PM má zvláštní formát?
Pošli mi prosím GSM . Jo a kde že tě najdu?
Díky
ahoj, kufry origo mám, pro mě to byl splněný sen, Bob to moc dobře ví, je pravda, že na mlácení o zem v blátě moc nejsou, pokud nemáš sebou kurty na opravu, jsou na silniční turistiku, což já jezdím.
Mám origo topcase a opravdu se do toho blbě dávají věci. Jsou efektně zkosený a zaoblený na úkur praktičnosti. Zpracování je pěkný. Dávám na něj stan a při vyklopení jsem utrhnul zajišťovací lanko. Taky je docela blbej na sezení u ohně , vadí tam ten zámek.
Taky se mi párkrát sám otevřel zámek.Musím zamykat.
P.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Mám komplet origo GSA, koupil jsem je s motorkou, jsou pěkný a jsem s nima spokojen. Souhlasím s výše popisovanejma nedostatkama a kdybych znovu řešil kufry, tak si koupím jiný, můj favorit je Bystřický a nebo Zegy Pro.
aHOJ GEESÁŘI, nevíte o někom komu zbytečne doma překáží origo bmw kufry?Jsem koupil 1150gs bez kufrů,vím že alu jsou lepší, ale mě se víc líbí origoše.
Díky za tip---
Upravil kodiakk dne 04.03.2009 11:35