Čau. Sice to není tank lock od Givi ale jezdím už druhým rokem s SW Motech quick lock a naprosto bez problému. Uchycení je pevnější jak magnety a při nasazování na benzínce už nedostávám infarktový stavy jak u popruhů
Mám ten oný systém namontovaný a používaný 2 roky a vcelku spokojenost. Jeden problém vyvstal hned při koupi, páč ani prodejce v Berouně nevěděl, jestli bude objímka, montovaná na uchycení víka nádrže, pasovat na 1150 GS, r.v. 99 - podle jejich "papírů" to tak vypadalo. No pravda to nebyla - po namontování celý systém vykazoval jednu podstatnou vadu - nešlo otevřít víčko nádrže. Nicméně po nějakém tom pilování a broušení té objímky se dobrá věc podařila. V profilu uvádíš, že máš také 1150 GS, tak možná bys měl větší kliku na výběr objímky nebo Tě úprava také nemine.
Forman napsal:
Mám ten oný systém namontovaný a používaný 2 roky a vcelku spokojenost. Jeden problém vyvstal hned při koupi, páč ani prodejce v Berouně nevěděl, jestli bude objímka, montovaná na uchycení víka nádrže, pasovat na 1150 GS, r.v. 99 - podle jejich "papírů" to tak vypadalo. No pravda to nebyla - po namontování celý systém vykazoval jednu podstatnou vadu - nešlo otevřít víčko nádrže. Nicméně po nějakém tom pilování a broušení té objímky se dobrá věc podařila. V profilu uvádíš, že máš také 1150 GS, tak možná bys měl větší kliku na výběr objímky nebo Tě úprava také nemine.
. A akú tam máš tú kotvu ? BF kolko ? Lebo nikde nevedia , že aká by tam mala ísť . Díky
Forman napsal:
. A akú tam máš tú kotvu ? BF kolko ? Lebo nikde nevedia , že aká by tam mala ísť . Díky
Promiň, ale po té době si to fakt nepamatuji. A jak asi sám vidíš, ten můj problém přetrvává. Pokud výše uváděný SW Motech pasuje bez problémů, šel bych po mé osobní zkušenosti s Givi do něj.
Mám taky SW-MOTECH podkovu a tankvak, pasuje mi přesně na BMW R 1100 GS, tři roky bez problému, úplná spokojenost. Jediná nevýhoda upínacího mechanismu s podkovou, že mechanismus zabere určité místo ve vlastním tankvaku. Výhody ale převažují, mám plastovou nádrž, takže stejně jediné rozumné řešení, kdo by se kšíroval s nějakými popruhy...
jivacek přiložený následující obrázek:
Já jsem zjistil ze zahraničních shopů dvě čísla podkov od givi, která by mohla pasovat: Buď BF11 a nebo BF17. V týdnu se pokusím zjistit ten pravý.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90