Mám 1150 gs s plexi s ADV.Kdybys ho měnil,musíš dát i širší držáky.Jinak,docela mi vyhovuje při výšce 176cm ale není to ideál.Fouká na ranena.Kamarád který má origo, tvrdí že to takový rozdíl zas není.Tak nevím co poradit.
Slonci mám origo gs a měl jsem možnost si vyměnit mašinu s jardas vloni v rakousku najeto cca 50 km, dřív jsem taky toužil po origo z adv a nakonec jsem od toho upustil. Jak říká jarda je potřeba vyměnit i držáky. Moje pocity, že je to skoro stejný, je sice malinko delší a širší, ale nějakej velkej rozdíl jsem neshledal. U klasiky gs plexi je dobrý, že se dá naklápět což u adv nejde a řekl bych, že je pod dost malým uhlem. Myslím, že lepší jít do plexi třeba od ermaxu nebo mra kde se dá štelovat výška nebo nastavec na plexi. Prostě jsem se musel spokojit s tím, že bmw není honda a víc na tom fouká
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Moje zkušenost s ADV plexi: při výšce cca 183cm na mě už téměř nefouká, hlavně na ramena, měl jsem je dřív od aut jedoucích přede mnou časem dost špinavý. Teď už je to skoro OK, žádný hučení ani turbulence, fouká jen na vršek helmy, což hodlám řešit Tobinátorem. ADV plexi mě v Autecu přišlo na 3800,-Kč + držáky za pouhých 2200,-Kč k tomu. Takže když přičtu další 2-3000 za Tobinátor, tak docela drahá sranda, celkově však spokojenost, obzvláště na dalekých cestách.
Upravil vaca dne 12.03.2009 00:06
Moje nevelká zkušenost : při 193 cm (asi ) na mě fouká dost, akorát na spodek helmy, čili turbulence, hučení, samý příjemný věci, takže řeším za jaký plexi to vyměnit
u Wunderlichu maj pár pěkných, ale oni maj udanou výšku ... ale ne už jak k ní došli, takže je to nemožný porovnat na dálku
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?