Zdravím, svítí mi zadní obrysove světlo zároveň s brzdovym. Když brzdim není žádná změna. Senzor brzdění na zadní brzde cvaka, když šlapu, ale přední když makám necvaka. Myslíte že by mohl odejít senzor na přední brzde? Předem díky za rady
Na tachometru mám 93 xxx km, koukal jsem ze zadu kabely se tvářili v pohodě... Přesně si nevybavuji jestli mi dřív snímač na přední brzde cvaka nebo ne.
Ahoj. Měl jsem stejný problém. Přední brzdové páčka se mi nevracela uplně a tak to pořád svítilo. No a svítilo to tak moc a dlouho, že mi to i tu parabolu nakonec roztavilo. Stačí vyčistit jen tu osu páčky. Každopádně vyřeš to dřív než ti to roztaví parabolu :-)
Já byl na STK taky s 11 kou před třema lety a taky mi haprovalý snímače.. taky jsem tušil snímač, čištění nepomohlo. Nakonec jsem dal nové brzdové hadice s brzdovkou a odvzdušnil a problém vyřešen.. Neříkám, že je nutnost nová hadice, ale spíš bych koukl v jakém stavu je brzdovka, kde zabírá brzda přední zadní.. a pak kupoval spínač..
Upravil davidc dne 18.09.2017 17:25
Brzdovku jsem měnil letos cca před 3000 km, hadici jen na zadek. očividně to bude snímač, ani mrcha necvakne. Zkoušel jsem i šroubovákem zatlačit a nic. Navíc snímač jsem objednal z bazaru ( snad funkční ) cena 350 kačen, což není astronomická částka.