Zdravím, každý den se s tím setkáváme v dílně a koukám, že i tady není jednotný pohled na výměnu pružin. Plno lidí řeší pružiny od boku a nebo na doporučení někoho. Nefunguje mi pérování, odskakuje to, dám tam pružiny a nebo dej tam nové pružiny rovnou. Nikdo se už neptá na to, kdo a jak na tom jezdí, kolik to má najeto atd. Pokud mi nebude fungovat tlumič a dám tam silnější pružiny, tak pérování bude ještě horší. Pokud jsem muší váha a dám tam pružiny, výsledný efekt bude horší. Prostě nejde tady napsat pro všechny, že si dej pružiny a bude vše ok. Tak než se rozhodnete pro pružiny, zeptejte se. V 70% jsem pružiny rozmluvil, že nejsou potřeba pro následnou spokojenost zákazníků (i my můžeme vyměnit za nové Hyperpra, ale nestojí mi to za to, prodat o nějakou pružinu víc, když následně vím, že se jízdní vlastnosti zhorší - raději problém řešíme, než bezhlavě vyměňujeme). Procházka Čerčany
Dobrý den, na stránkách www.prochymoto.cz naleznete veškeré kontakty, tak pokud budete něco potřebovat ohledně pérování, tak písněte prosím mail a nebo si zavolejme, z naší strany je to hlavně v sezóně pružnější. Ať tady nemusíte čekat na odpověď. Díky a ať to jezdí :-)