Ahoj kucí,
Mám dotaz,jezdíte někdo bez tý zadní zástěrky?Mám 1150 GSA měsíc a moc se mi nelíbí.Na Africe takový věci nemám.Dík za info.
Upravil Bandit104 dne 24.01.2018 20:21
Kdo jezdi na spuntech at uz na silnici ma to dole.. zubata guma ti to lizatko sezere. Ale zase na druhou stranku to v desti zabrani dost zacakanym zadum a topcase. Je to.vec vkusu a prakticnosti
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Na ceste s turanckama epes v destu, presne jak pise Servisak.
PS me se tam libi;-)
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Když jsem byl poprvé v Albánii,tak se mi prostě v terénu ulomila.Jinak bych to nepsal.
A dovezl jsem ji tenkrát až domu a slepenou prodal.Dokonce jsem našel ten inzerát. https://www.bmwgs...ost_152401
Upravil vevis dne 24.01.2018 20:56
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Já ji urazil dvakrát, jednou při výjezdu v Rumunsku jsem (asi) vyrval z hlíny kámen a ten vzal zástěrku s sebou, podruhé v Maroku obrovská díra v cestě a šel také.
Kdybych nekoupil třetí tady na fóru za pár stovek už bych se na to vykašlal.
Teď si vybavuji - problém byl vždy s tím dlouhým šroubem, co leze přes držák, kolega konstruktér mi doporučil na obojí jiný materiál a ten třetí zatím drží :-)
Pertla napsal:
Mě třeba dal zástěrku Kubrt k narozeninám, takovou jakou svět neviděl
jsem ti ji jeste nedal?? to jsem chuj... V nejblizsich 6ti mesicich to napravim
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.