Nemáte někdo náhodou v bundě chránič Forcefield Pro Lite-K Inserts 002 (to je ten druhý obrázek na http://www.forcef...serts/2450 ?
Pokud ho někdo máte, nemohli byste mi ho změřit? Potřeboval bych se dobrat k přesným rozměrům - řeším, jestli se mi vejde do bundy.
To já vím. Potřebuji přesné rozměry, (šířky a délka té spodní části, ...) abych věděl, jestli se mi vejde do bundy.
Ideální by to bylo vidět zanesené ve čtvercové sítí, abych to mohl srovnat s tou pěnovkou, kterou tam mám teď. Kdyby to měl nějaký český e-shop., klidně objednám, vyzkouším a když nebude OK, tak vrátím. Ale u nás jsem ho nikde nenašel.
Bundu mám šitou na SAS-TEC - viděl jsem ho a nepřesvědčil mě.Proto FF
Tak to nevím. Já objednával ten model Forcefield 009 na bundu Rukka a sedl perfektně. Mnohem vyšší level ochrany jak ten jejich. Objednal jsem to u Viktora na Rockway. Dodal rychle a bez problému.
j_a_k napsal:
To já vím. Potřebuji přesné rozměry, (šířky a délka té spodní části, ...) abych věděl, jestli se mi vejde do bundy.
Ideální by to bylo vidět zanesené ve čtvercové sítí, abych to mohl srovnat s tou pěnovkou, kterou tam mám teď. Kdyby to měl nějaký český e-shop., klidně objednám, vyzkouším a když nebude OK, tak vrátím. Ale u nás jsem ho nikde nenašel.
Bundu mám šitou na SAS-TEC - viděl jsem ho a nepřesvědčil mě.Proto FF
Hlavni rozmery mas, tak si vytiskni a zmer tu fotku a pomery to dopocitas..