Hoj pratele,
prosim Vas, kde kupujete, nebo kde bych mohl koupit tyto brzdove desticky?
Mam trochu hořák s jejich tloustkou a zitra jedu na kratkej trip po Cechach, smer Bitov a pak spodkem republiky na zapad.
Myslite ze treba v Elitu bych je splasil? Diik.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
bitov vranov? mrknu mozna mam naky na dojeti doma ale az rano ted to hledat nebudu
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
zmijon napsal:
bitov vranov? mrknu mozna mam naky na dojeti doma ale az rano ted to hledat nebudu
Zmijone, nakonec jedeme Telc a pak nekam po okoli do kempu (situace se meni kazdou minutou )
A v Trebici je motoshop, kde je maji skladem, takze to zkusim zitra tam.
Me by to asi pres ten nas kratkej trip vystacilo, ale ja jsem starej pos.era
Upravil Kubrt dne 16.09.2018 08:33
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Dával jsem před sezónou TRW MCB 748 organickou variantu. Taky na rychlo jediné, které byly skladem a nepoznal jsem rozdíl od originálních brembo, které tam byly předtím. Zvládly bez potíží 2 půl hodinová kola na okruhu. Ale fakt nemůžu říct, jestli se moc sjíždějí nebo žerou kotouč, mám je teprve 10tkm.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Spitfire napsal:
Dával jsem před sezónou TRW MCB 748 organickou variantu. Taky na rychlo jediné, které byly skladem a nepoznal jsem rozdíl od originálních brembo, které tam byly předtím. Zvládly bez potíží 2 půl hodinová kola na okruhu. Ale fakt nemůžu říct, jestli se moc sjíždějí nebo žerou kotouč, mám je teprve 10tkm.
Potrebuju prave ty 736 protoze jsou 81mm siroky (mam brzdice z RS) a nebo jiny, ale tuhle šírku