Ahojte, máte prosím nějaký tip na půjčovnu vozíků na Moravě? Ale pozor určitě nad 750 kg. 3x gsa. Přímo na moto jsem nic nenašel. Jen na auta. Nebo jak to vozíte? B+E mám. Diky
Mam Agados Kangaro 12, celkova hmotnost 1300 kg, vlastni 262 kg, čili potrebujes asi B + E, brzdeny i s tlumiči, ale nevim, dostanes-li tam 3 x GS, cross urcire ano.
Krupa Cestmir přiložený následující obrázek:
Jinak jsem taky řešil jak odvézt na vozejku 3x velký moto a krom nákladního nebo plaťáku jsem nic nenašel .....pak se k nám přidala ještě jedna motka a problém byl vyřešen Vozejk na 4 - 5 motorek půjčuje Trojan v H.Králové
GSA Petr přiložený následující obrázek:
Od Trojana jsme meli vloni do Bosny.. 2x GS vedle sebe nebyl problem, takze by se daly dat i 4.. Dlouhy je dost..
yuri13 přiložený následující obrázek:
Dlouhej je dost ale chtělo by to už nějakou údržbu ......
Tlumič nájezdový brzdy byl po smrti a celkový stav nic moc .
Hlavně lépe vyřešit nájezd a uchycení (asi děláno zejména na krosky )
Taky jsem ho vláčel do Bosny a bál jsem se aby se po cestě nerozpadl
Ale musím říct že jednání a cena byla super
GSA Petr přiložený následující obrázek:
Tak on už ten vlek něco pamatuje. Ja ho mněl poprvé pujčený 2010, a pak tušim ještě 2x. Vždy super cena ,co bylo domluvený to platilo. Předloni jsem ale snad už v březnu zamluvil vlek na červenec -termin od do. Na převozu těch motorek byla postavená celá ta akce. A juchu tyden před odjezdem SMS že ho potřebují na firemní akci a že to padá. Nevim kdo to z firmy psal,je mi to jedno. Zajel jsem tam fakt dost nas anej a po řeči s Trojanem Martinem zase všechno fungovalo OK. Ale takový šokec týden před odjezdem nebyl vubec pěknej. Martin
martin
Često na ten tvůj dáš max 2x 1200 GSA a jak píše GSA Petr jedno musí pozadu.
Reslo musí to být plato a pozor na oka autoplata mají po krajích,takže na moto nic moc.Jinak speciál má ještě Martin Martymoto zeptej se ho půjčoval ho myslím 1000kč/den
Gano5876 napsal:
Přívěs jsme si taky nechali dělat, vlezou se 4 velké GS. Kdyby někdo měl zájem info zde:
http://www.oakride.cz/produkt/prives-pro-4-velke-motocykly/